Rajchl (PRO): A už to máme černé na bílém!

04.08.2023 17:17 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k oznámení kandidatury Dominika Haška do Senátu

Rajchl (PRO): A už to máme černé na bílém!
Foto: Repro XTV
Popisek: Předseda strany PRO, Jindřich Rajchl

Dominik Hašek se rozhodl kandidovat do Senátu. Takže celý ten jeho tyjátr byla jen průhledná snaha vzbudit již dávno uhaslý zájem o jeho osobu. Poté co utopil mnoho milionů v neúspěšné oděvní značce Dominátor, přišlo ještě kolosálnější fiasko energy drinky Smarty. Haškův reklamní slogan “Smarty - on baví” považuji dodnes za nejhorší marketingový počin v celé historii naší země. Mimochodem jej skutečně vymyslel on osobně a následně přes odpor svých poradců i prosadil.

Anketa

Věříte, že existují mimozemšťané?

67%
hlasovalo: 6152 lidí

No a protože mu asi už dochází i ty poslední rubly, které vydělal na sklonku své kariéry v Moskvě, tak se rozhodl nasadit image vrchního rusofoba České republiky a čeká, že s tímto primitivním postojem uspěje u méně bystrých spoluobčanů a upíchne se za senátorský plat na Malé Straně. Já pevně doufám, že se mu to nepovede.

Jeho výrok, že angažmá Dimitirije Jaškina v KHL ohrožuje bezpečnost jeho rodiny a že chce, aby jej stát před tímto nebezpečím ochránil, totiž na stupnici idiocie překonal i onen legendárně přiblblý marketingový slogan.

Pamatuju dobu, kdy se na Staroměstském náměstí křičelo “Hašek na Hrad!” A bohužel se obávám, že to mozek tohoto kdysi vynikajícího gólmana, evidentně ovlivněný množstvím puků, které jej za jeho dlouhou kariéru zasáhly do čela, s odstupem 25 let začal považovat za docela dobrý nápad.

Jen si při svém narcisimu patrně neuvědomil, že dnes už vyslovení jeho jména vyvolává u občanů České republiky naprosto odlišné emoce. A že spíš než na Hrad by jej lidé poslali na kopec do Bohnic. Osobně si myslím, že tam by mu to při jeho momentálním mentálním rozpoložení slušelo nejvíc.

On už totiž opravdu dávno nebaví.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…