Rajchl (PRO): Ursula patří za mříže. Malý stornopoplatek v řádu miliard korun pro Pfizer

02.06.2023 9:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkovací látce proti covidu.

Rajchl (PRO): Ursula patří za mříže. Malý stornopoplatek v řádu miliard korun pro Pfizer
Foto: Facebook Jindřich Rajchl
Popisek: Jindřich Rajchl vysílá k výročí konce 2. světové války

Tak nám média vítězoslavně oznámila, že se EU domluvila s Pfizerem na tom, že vakcíny, které už nikdo nechce, nebudeme muset odebrat, a to za malý stornopoplatek v řádu miliard korun.

Jinými slovy jsme uzavřeli úplně nesmyslnou smlouvu na pětinásobně vyšší počet dávek, než jsme mohli kdy spotřebovat, a teď se z ní jdeme vykoupit tím, že zaplatíme za to, že vůbec nic nedostaneme.

Kolik bude onen storno poplatek přesně činit ale nesmíme vědět, protože to je přísně tajná informace - a to přesto, že se bude platit z našich společných peněz.

Okamžitě mi na mysl padla ona legendární hláška Slávka Šimka "nechci slevu zadarmo".

Tak takhle ne, drazí soudruzi.

Pokud nám občané svěří svou důvěru ve volbách do našeho parlamentu i do europarlamentu, tak využijeme naší právnické kvalifikace a provedeme následující kroky:

1) důsledný audit a zveřejnění všech okolností týkající se nákupu vakcín

2) okamžité zastavení odběru vakcín bez placení jakéhokoliv storno poplatku

3) zahájíme soudní spor se společností Pfizer, aby nám vrátila alikvótní část platby za Českou republiku, neboť jí dodané zboží nesplňovalo deklarované vlastnosti

4) vyvodíme trestně-právní odpovědnost vůči osobám zodpovědným za toto nehorázné plýtvání našimi společnými finančními prostředky v ČR

5) uděláme vše pro to, abychom ohnali k trestně-právní odpovědnosti osoby odpovědné za uzavření kontraktu s firmou Pfizer na půdě EU, v čele s Ursulou von der Leyen.

Dle mého pevného přesvědčení a kvalifikovaného právního názoru spáchala předsedkyně Evropské komise flagrantní trestný čin.

A my uděláme všechno proto, abychom ji za vykopání tohoto největšího tunelu v dějinách lidstva pohnali před soud a následně i do vězení.

My nebudeme jen mluvit, my budeme konat.

Ursula patří za mříže a my uděláme maximum, co je v našich silách, aby tam také skončila.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…