Rajchl (Trikolora): Lhali nám...

19.11.2021 11:13 | Komentář

Projev k výročí 17. listopadu.

Rajchl (Trikolora): Lhali nám...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jindřich Rajchl

Obrací se na mě mnoho lidí se žádostí o pomoc a radu. Několik hodin denně jim odpovídám a snažím se jim podat pomocnou ruku v boji proti totalitní hydře. 

Anketa

Jste pro zavedení povinného očkování proti covidu-19?

80%
hlasovalo: 67626 lidí

Řada z těchto lidí je zoufalá a ptá se mě, jestli to nemají vzdát, že už takhle nemohou dál žít.

Já jim na to říkám – opravdu se chcete podvolit lhářům?

Lhali nám, že kdo se naočkuje, tak se nenakazí.

Že kdo se neočkuje, nemůže nakazit nikoho jiného.

Že kdo se naočkuje, nemůže mít těžký průběh a nemůže zemřít.

Že dvě dávky budou stačit na celý život.

Že je vakcína zcela bezpečná.

Že bude vakcinace zcela dobrovolná a že ti, kdo se rozhodnou se nenaočkovat nebudou nijak postihováni.

Že se nebudou očkovat těhotné ženy a děti.

Že nebudou žádné covid pasy.

Servírovali nám jednu lež za druhou a dnes se strašně diví,  že už jejich hru nechceme hrát.

Slibovali nám, že až bude naočkováno 70% z nás , tak bude šíření covidu zastaveno. Že přijde Tečka. I to byla lež. Očkované obelhali a ty ostatní, kteří jim neuvěřili a jejich vakcinacismu nepodlehli, budou chtít zničit. Nyní už je jasné, že půjdou po každém z nás. Žádných 70%. Tak jako všichni autokraté budou chtít donutit každého jednoho člověka, aby se jim podvolil. 

My, neočkovaní budeme poníženi na občany 2. kategorie, nebudeme moci jít do práce, do školy, k lékaři, ani si nakoupit, a přesto budeme nadále obviňováni, že za každého nově nakaženého můžeme my! 

Budou ukrajovat naše práva jedno po druhém v očekávání, že nás zlomí.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Budou si myslet, že jsou ve svém konání beztrestní. Že mohou všechno a že se jim pod ochranou režimu nemůže nic stát.

Ale když už máme ten 17. listopad, tak bych jim rád připomenul, že to samé si mysleli i nacističtí a komunističtí pohlaváři, a jak skončili!

Tudíž bych jim v dnešní významný den chtěl poslat vzkaz -  panu Vojtěchovi, který chce neočkované zbavit práva opouštět svoje domovy, panu Flégrovi, který chce na léčit jen očkované a panu Kubkovi, který chce očkovat malé děti, přičemž lže, že studie už jsou hotové – jste lháři a zločinci a dopadnete stejně jako oni. Historie vám vaše účty spočítá a já se osobně postarám, aby se tak stalo!

Vám všem, kteří jste se tady dnes sešli, říkám jediné. Vydržte! Bojujte dál za správnou věc! Žádná totalita nevydrží věčně. Dříve či později se sesype jako domeček z karet. A největší tma bývá vždy těsně před rozbřeskem.

Já jsem připraven stát za vámi všemi – očkovanými i neočkovanými a rvát se za všechny ze všech sil o vaše práva. A věřím, že vy jste připraveni kdykoliv se postavit za mě, až mne budou chtít umlčet.

Když se vám dívám do očí, tak jsem optimistický víc než kdy jindy. Vidím před sebou skupinu odvážných  lidí, která je odhodlaná mocipánům tam nahoře nahlas říct – klidně nás zavřete do vězení a zahoďte klíč, ale my k vám nikdy nepřijdeme žebrat o naši svobodu. Vy totiž nejste našimi pány. Vy nám svobodu nepropůjčujete! My nehodláme žít jako otroci v okovech. My se jako svobodní rodíme, jako svobodní žijeme a jako svobodní lidé i zemřeme. 

Jsme hrdý a odvážný národ, kterému nesebrali svodu ani nacisté ani komunisté. A nepodaří se to ani jim! 

Ať žije svobodné Česko!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.