Rejmont (TOP 09): Babiš staronovým předsedou hnutí ANO

19.02.2019 21:10

Andrej Babiš, bývalý estébák s krycím jménem Bureš, který figuruje ve svazcích StB "Oko" a "Voják", bývalý člen Komunistické strany Slovenska /1980-1989/, člověk s pochybnou minulostí, se stal 17. 2. 2019 staronovým předsedou hnutí ANO.

Rejmont (TOP 09): Babiš staronovým předsedou hnutí ANO
Foto: Facebook
Popisek: Miloš Rejmont

Že aféry Babiše členům ANO nevadí, je zřejmé. Ani poslední události. Jen dvě ukázky, které by každému slušnému člověku měly vadit.

1. Nevadilo nikomu z členů ANO, že je Babiš ve střetu zájmů? 23. 1. 2019 Městský úřad v Černošicích u Prahy rozhodl v kauze střetu zájmů premiéra Babiše. Úřad vede s premiérem správní řízení kvůli údajnému spáchání přestupku proti zákonu o střetu zájmů. Babiš čelí podezření, že stále ovládá média spadající pod holding Agrofert.

2. Nevadilo nikomu z členů ANO, že Babiš utahuje smyčku všem, nyní už i malým živnostníkům? Svůj nominační projev korunoval tvrzením, že chce malý a levný stát, který nikoho neotravuje. Již 30. 10. 2013 pro Radio Impuls prohlásil: "My nechceme registrační pokladny, protože si myslíme, že stát obtěžuje živnostníky, malé a střední podnikatele už dost. Tenhle stát požaduje asi 200 formulářů, takže my potřebujeme snížit administrativní zátěž." V poslední době jsme od premiéra Babiše slyšeli řeči o pomoci živnostníkům. Opak je pravdou. 13. 2. 2019 PS na osmý pokus dokončila hlasy ANO, ČSSD a KSČM první čtení vládní novely zákona o EET. Je bičem na malé živnostníky, ale např. i na farmářské trhy. Místo pomoci jen další kontroly a šikana. Podnikatel v IT Michal Bláha v minulosti označil Generální finanční ředitelství za „daňové gestapo“.

Místopředsedy ANO se stali nejvěrnější z nejvěrnějších Babišových lidí: Faltýnek, Brabec, Vondráček, Vokřál, Jermanová Pokorná. Ostravský primátor Macura, který navrhl očistit ANO od prospěchářů, samozřejmě neuspěl.

MUDR. MILOŠ REJMONT, ČLEN TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…