Rejmont (TOP 09): Ohlédnutí za vyhazovem Klause mladšího z ODS

21.03.2019 14:59

16. března 2019 vyloučila výkonná rada ODS Václava Klause ml. ze svých řad. Stalo se tak na podkladě progredujících výpadů tohoto člověka proti zahraniční politice ČR, proti EU a ODS.

Rejmont (TOP 09): Ohlédnutí za vyhazovem Klause mladšího z ODS
Foto: Facebook
Popisek: Miloš Rejmont

Klaus ml. např. v srpnu 2018 v srpnu zpochybnil působení českých vojáků po boku spojenců v Afghánistánu. Na Praze 2 podpořil do Senátu proti kandidátovi ODS Vladimiru Kratinovi kandidáta SPD Ladislava Jakla. Prohlásil, že už nikdy nebude hlasovat pro žádný zákon, který provádí evropské směrnice. Vrcholem bylo jeho vystoupení ve Sněmovně, jejíž jednání přirovnal k židovskému výboru rozhodujícímu za druhé světové války, kdo půjde do nacistického transportu za druhé světové války hned a kdo až později.

Připomeňme si, kdo se přidal na stranu Klause ml.: MF DNES, idnes.cz, Expres.cz, Parlamentní listy, euportal.cz, Sputnik, Protiproud, Aeronet, TV NOVA, Novinky.cz. Tzn. probabišovská a proruská média. Překvapivě i Echo 24. Naopak nepřekvapila jeho podpora prezidentem Zemanem a komunisty. Nehájil ho Seznam a Česká televize.

Dle názoru mnohých i mého, měl by Václav Klaus ml. opustit post předsedy školského výboru Sněmovny. Není zářným příkladem pro mladou generaci. Naopak.

V hlavách Václava Klause st. a Václava Klause ml. je vznik nové politické strany a prezidentská kandidatura Václava Klause ml. Věřím, že se najdou lepší protikandidáti, např. Pavel Fischer. Posledním slušným prezidentem ČR byl Václav Havel.

Jsem rád, že TOP 09 je proevropská. Protievropsky myslící lidi typu Klausů ve svých řadách naštěstí nemá.

MUDR. MILOŠ REJMONT, ČLEN TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.