Rokytka (KSČM): Babiš trpí vážnou chorobou, chystá se souboj diadochů

23.04.2017 14:04

Situace je vážná.

Rokytka (KSČM): Babiš trpí vážnou chorobou, chystá se souboj diadochů
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

V informovaných kruzích je veřejným tajemstvím se štěbetáním oněch příslovečných vrabců na střeše, že náhlá svatba oligarchy Babiše s jeho družkou Monikou (Babišová má zatím napsáno za 1 000 Kč jen v občance), není motivována romantickým vzplanutím vicepremiéra pro ekonomiku, ale politickým kalkulem a především zdravotními problémy.

Agrofert tak zdědí novomanželka a děti, ovšem o politické dědictví - hnutí ANO, bude líp, se rozpoutává nesmiřitelný souboj mezi "agroferťáckou frakcí" a pravdoláskařskou pátou kolonou.


Leccos naznačil už na sněmu Brabec, který - ač původně "agrofertí manažer", podporoval Stropnického nejen na místopředsedu, ale i na Hrad. Zakročit s brzdící ideou "vnitrohnutního referenda" museli Babiš s Faltýnkem, neboť Zemana po sněmovních volbách budou ještě potřebovat.

To samozřejmě silně motivovaného a úkolovaného nomenklaturního kádra pravdolásky se zkušenostmi z intrikářského a perverzního Vatikánu nemůže na dlouho zastavit, a tak už organizuje různá cvičení svých věrných a další podvratné akce, aby si vytvořil silnou pozici k ovládnutí hnutí a pak i Hradu. Vrchní velitel je vrchní velitel a také jmenování členů Bankovní rady a soudců není k zahození, podotýkají TOP konzultovaní politologové.  
Bitva proto bude rychlá a brutální, jak nasvědčují informace pouštěné do médií o Faltýnkově alkoholismu a korupčnictví. Podobně si připravoval půdu svého času i Láďa Dlouhý (další nomenklaturní kádr pravdolásky), když kandidoval do čela Hospodářské komory, nejen proto, že se mu líbí označení jejího šéfa jakožto prezidenta.  

Babiš ví, že se mu čas krátí, ale odmítáním eura, imigrantů a šaríi si podepsal ortel, který neodvrátí ani pozvání Sorosovy Středoevropské univerzity do Prahy, konstatují analytici.  "Možná mě zastřelí," svěřil se  na jedné oficiální akci TOP reportérce "Andrjuša" se smutkem a bolestí v očích. Okolí včetně bodyguardů neprotestovalo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…