Rokytka (KSČM): Pražská kavárna se fašizuje a bolševizuje

11.04.2016 6:34

Kavárníci opakují vyčpělé triky, ale nic originálního nenabízejí, všiml si i Ovčáček.

Rokytka (KSČM): Pražská kavárna se fašizuje a bolševizuje
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Zpěvákem roku byl jakousi Akademií hudby vyhlášen David Koller za svoji nahrávku ČeskosLOVEnsko. „Byl bych rád, kdyby nás vláda netahala na východ. Ať už je to pan Babiš, Klaus nebo dokonce soudruh Zeman,” prohlásil v přímém přenosu na ČT.

Na kritiku zareagoval prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček: „Angažovaní umělci. 1948, 1977 a teď 2016. Třeba opět uspořádají seanci v Národním divadle a budou podepisovat prezenční listinu,” napsal na svém twitterovém účtu.Pražští kavárníci se zřejmě pokouší napodobit trik oportunistického sociálního demokrata a německého agenta Uljanova alias Lenina, který se  - ač v menšině, prohlásil za většinu (bolšinu), zrušil volby, zabil cara i s rodinou a položil atomovou bombu do základů Ruska.

Jeho chyby a zradu dělnické třídy pak horko, těžko napravoval Stalin, nestihl však vše a byl zřejmě otráven. Dílo zkázy dokonali Gorbačov a Jelcin.

"Lenin položil atomovou bombu pod budovu, která se nazývá Rusko, a ta se potom za Jelcina rozpadla," prohlásil ruský prezident Vladimir Putin. Má dost dokumentů z archivů a jistě ví, o čem mluví. Čeští sociální demokraté a další "leninisté" svou současnou politikou jeho slova jen potvrzují, podotýkají TOP konzultovaní politologové.

Fraška s Akademií hudby má zřejmě konkurovat Českému slavíkovi, kde se výsledky pražské kavárně "nehodí do krámu", podotýkají muzikologové. Karel Gott je jim už dlouho trnem v oku. Jejich guru Havel dokonce prohlásil že "Gottovo kvičení komunistům nesnášel a nahradí ho Plastici".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…