Rokytka (KSČM): Předsedové partají a televizní věž se chvěli strachem z lidu a voleb!

08.05.2017 7:32

Trapné divadlo se prý protáhne až do října.

Rokytka (KSČM): Předsedové partají a televizní věž se chvěli strachem z lidu a voleb!
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Kalousek (TOP 09) rovnou navrhl, aby Sobotka pověřil vedením ministerstva financí sám sebe a odstoupil od požadavku na předčasné volby, které by se i podle něj sice daly stihnout, ale po odvolání Babiše (který do Žižkovské věže nepřišel) už na tom evidentně nemá zájem.

Filip s Fialou si sice přihřívali své vychladlé  stranické polívčičky, ale jen vlažně, neboť se také mění na sekty, resp. podnikatelské projekty s počtem členům nižším než 45 000 aktivních českých občanů. Takové subjekty pak už nemohou hrát vážnou politickou roli, shodují se politologové. 

Sobotka s Bělobrádkem i poslanci to touží "doklepat" do říjnového termínu voleb (každý den dobrý, jak říkal Topolánek), ačkoliv hrozí, že se nestihne sestavit nová vláda včas na rozpočet a čerpání eurodotací o které partajním oligarchům a jejich vyvoleným aparáčíkům hlavně jde. Proč, to ukazuje nejen ROP Severozápad, ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, FAČR, atd.

Všichni měli plná ústa "služby lidu" a ústavy, ale že nejvyšší orgán a zdroj veškeré moci v naší republice - lid v Lidovém sněmu rozhodl o platech svých služebníků ve výši nejčastější (mediánové) mzdy v národním hospodářství, to samozřejmě ani jeden z úlisných vychytralců nekomentoval a veřejnoprávní moderátor se je na to neptal. Vždyť si žije z našich koncesionářských poplatků lépe než ministr.

A výsledky usilovné práce "služebníků lidu"? ČR poklesla mezi rozvojové země, konstatuje suše investiční banka JPMorgan. Proto se předsedové třásli až věž vibrovala: hněv lidu zvolna vzrůstá. Čech se ohne, ale pak švihne, obával se i zastupující říšský protektor Reinhard Heydrich. Proto rychle do limuzín a z věže pryč, vždyť v Čechách se také rádo defenestruje. 

Jo a Babiš nás na poradách posílal do dámských pohlavních orgánů, na což nejsem zvyklý, postěžoval si před útěkem do výtahů Bělobrádek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štěpánek (Trikolora): Obávejme se apoštolů smrti!

12:06 Štěpánek (Trikolora): Obávejme se apoštolů smrti!

Proč se na Ukrajině bojuje? Protože Rusko chce její území? Protože Putin vykouknul 24. února 2022 ve…