Rokytka (KSČM): Sekty a podnikatelské projekty nemohou dělat politiku a je nutné rozpustit je!

05.05.2017 4:33

Jinde to jde, tak proč ne v ČR? Rozhodneme my!

Rokytka (KSČM): Sekty a podnikatelské projekty nemohou dělat politiku a je nutné rozpustit je!
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

ČSSD odmítá vládu s účastí Andreje Babiše, což je zas nepřípustné pro hnutí ANO. Občan si ale zřejmě musí nechat líbit od evidentně psychicky narušených oligarchů téměř vše. Kde "soudruzi udělali chybu"?

Politologové se už před časem shodli a TOP informoval, že politická strana, která nemá alespoň 45 000 členů nemůže v naší republice zastávat úlohu skutečné funkční politické síly, ale stává se zákonitě pouhou sektou nebo mrzkým podnikatelským projektem sledujícím jen zisky jednotlivců-svých šéfů. 

Jsou země, které to pochopily a pokud počet členek a členů politického subjektu klesne pod stanovenou hranici, je ze zákona rozpuštěn a nemůže se již ucházet o veřejné funkce. A to je to, co nám v ČR akutně chybí - proto sledujeme absurdní divadlo v přímém přenosu, jsme častováni urážkami a nadávkami a novináři se mění před očima v presstituty píšící dle pokynů vlastníka médií. Svazácká Mladá fronta přitom měla patřit ze zákona lidu a být tedy veřejnoprávním médiem, které bude nestranně a objektivně informovat o všem podstatném, což se v Mf Dnes neděje.

Přípravný výbor Rozhodneme, strana mládí, rozvoje a stability proto přichází s cílem získat širokou podporu pro ústavní reformy, které zavedou přímou demokracii a rozpustí pseudopolitické sekty a podnikatelské projekty škodící většině lidu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích