Rokytka (KSČM): Sobotka měl Babiše proklepat před vstupem do vlády, ne na jejím konci!

01.05.2017 14:51

Hrobař české levice dal přednost vládnutí za každou cenu a likvidaci vnitrostranických alternativ.

Rokytka (KSČM): Sobotka měl Babiše proklepat před vstupem do vlády, ne na jejím konci!
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Divadélko Sralbotky a Bureše" jede dál v trapných a nechutných scénkách, jejichž cílem už nemůže být nic jiného, než vyhecovat voliče k aktu u urny, neboť o podivném původu Babišova jmění měla informace státní zástupkyně Bradáčová už dávno, ale nekonala - stejně tak BIS a Vojenské zpravodajství. 

"Chci, aby odešel sám," volá Hamáček. "Měla by se sejít Koaliční rada," doporučuje Sklenák a poradci od Clintonové dál krmí Sobotku nesmyslnou mediální strategií. Z čeho je zadlužený "Lihový dům" před exekucí vlastně platí? Z pochybného úvěru od Fio banky? Není to obcházení věřitele, ptají se znepokojeně mnozí TOP čtenáři, ale divadélko pokrčuje až k hořkému konci - za vítězstvím pravice, jsou vždy chyby levice!

Sobotka raději energii a čas věnoval likvidování vnitrostranických alternativ i s jejich nositeli, než prověření Babiše a postavení týmu bez něj: 

"Michal Hašek, Jeroným Tejc a Zdeněk Škromach by měli na své funkce ve vedení ČSSD rezignovat sami – a nečekat, až je odvolá ústřední výkonný výbor (ÚVV). 

V rozhovoru pro ČT24 to prohlásil předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka. Rezignace této trojice by měla ukončit krizi uvnitř strany, jinak Česko spěje k dalším předčasným volbám, dodal Sobotka.

"Mým cílem je, aby vláda byla do konce roku," plánuje. Klíčové jednání ústředního výkonného výboru proběhne v neděli 10. listopadu. Mělo by však dát "vládnímu" vyjednávacímu týmu více strategií, než jedinou hru vabank na spolupráci s klerikální pravicí a podnikatelským hnutím. Perspektivnější se z hlediska programu a stability jeví dle oslovených politolgů menšinová vláda ČSSD opřená o průřezovou podporu ve sněmovně," psal TOP Týdeník Občanské Právo v roce 2013.  

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.