Rozvoral (SPD): Čím více imigrantů, tím větší blahobyt? Nebetyčná hloupost

20.05.2016 9:08

Čím více imigrantů přijmeme, tím se prý budeme mít v budoucnu lépe. Všechny investice do nich vložené se nám prý v budoucnu vrátí i s úroky.

Rozvoral (SPD): Čím více imigrantů, tím větší blahobyt? Nebetyčná hloupost
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Takovouto nebetyčnou hloupost vypouští do světa podle webu The Guardian bývalý ekonomický poradce předsedy Evropské komise Philippe Legrain a jeho nejnovější průzkum současné situace. Ten tvrdí, že imigranti vytvoří více pracovních míst, zvýší poptávku po službách a produktech a zaplní mezery v evropské pracovní síle, přičemž jejich platy pomohou financovat důchody a veřejné finance. Zároveň je podle něj nepravděpodobné, že by měli mít negativní dopad na nezaměstnanost domácího obyvatelstva.

Takže já už se vůbec nedivím, že je Evropská unie tam, kde je. Pokud má nikým nevolená Evropská komise takovéto pomazané hlavy jako poradce, nemůže se z krize již nikdy vyhrabat. Stále více nás tito úředníci přesvědčují o tom, že lépe už bylo.

Co to pro nás znamená? Buď se necháme těmito levičácko-centralistickými úředníky stále dokola oblbovat, nebo zahájíme ozdravnou kůru, která nemůže začít jinak než jednoduchou otázkou v referendu: „Jste pro vystoupení z Evropské unie?“

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

6:04 Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

Měla by se země zmítaná vojenským konfliktem, potlačující politickou opozici, cenzurující média a to…