Rozvoral (SPD): Co si myslet o volebních slibech ANO, ČSSD a dalších?

02.03.2017 5:32

Usnesení předsednictva SPD

Rozvoral (SPD): Co si myslet o volebních slibech ANO, ČSSD a dalších?
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1.) Hnutí SPD považuje současná prohlášení představitelů ČSSD, ANO a dalších stran, které se týkají změny přímých daní, za součást předvolebního cirkusu politických slibů. Vyzýváme občany, aby si položili zásadní otázku: co skutečně dělají tyto politické strany, když vládnou. Politický program SPD v oblasti daní bude zaměřen na zjednodušení daní, nezvyšování daní a podporu zásadními daňovými odpočty rodin s dětmi.

2.) Hnutí SPD považuje sérii útoků automobily na občany napříč Evropou za pravděpodobné pokračování teroru islamistů. Připomínáme, že ve Francii je již déle než rok výjimečný stav a je omezen občanský život. Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dlouhodobě říká, že existuje přímá souvislost mezi nelegální imigrací, islamizací a terorismem.

3.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje další vlnu zavádění EET za špatně připravenou a špatně zacílenou snahu zvýšit daňové příjmy státní poklady. Hnutí SPD požaduje jednoduché a paušální daně pro živnostníky a ostrý postup ve zdanění prostředků, které z České republiky v řádu stovek miliard korun ročně odvádí zahraniční korporace.

4.) Předsednictvo hnutí SPD upozorňuje občany, že v případě legálního držení zbraní je ČR z titulu svého členství v EU povinna přijímat a aplikovat směrnice a nařízení Evropské komise. Vyjádření ministra Chovance k tomuto problému tuto zásadní informaci postrádají. Hnutí SPD bude prosazovat právo občanů na referendum o vystoupení z Evropské unie. Setrvání v Evropské unii bude znamenat postupné zásadní omezení práva občanů legálně držet zbraň, neboť EU se legálně ozbrojeného občana bojí.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…