Rozvoral (SPD): Důsledná kontrola státních hranic je nevyhnutelná!

08.04.2016 15:17

Jen tak zabráníme tomu, abychom nedopadli jako jiné státy Evropy, které islamizaci svých zemí podcenily a z toho důvodu si již s lidmi vyznávající Alláha neví rady a do jejich ghett se bojí chodit i policisté.

Rozvoral (SPD): Důsledná kontrola státních hranic je nevyhnutelná!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Podle nejnovějšího průzkumu agentury Ifop, což je Francouzský institut pro veřejné mínění si přeje důslednou a trvalou kontrolu státních hranic svých zemí 60 procent Italů, 66 procent Němců a dokonce 72 procent oslovených Francouzů. Jsou to právě občané těch zemí, které mají s islámskou komunitou velké zkušenosti, a věřím jim, že mají z dalšího posilování vyznavačů islámské ideologie husí kůži. Jsem si jist, že by stejný výsledek o důsledné kontrole státních hranic dopadl i v dalších zemích, které v minulosti pro své hledání levné pracovní síly podcenily nebezpečí multikulturalizmu z islámských zemí. Jedná se o Velkou Británii, Nizozemsko, Belgii a další.

Příklady z těchto zemí nám musí otevřít oči v tom, že jakékoli přijímání nelegálních islámských imigrantů, kteří se na Evropu již více než rok valí je velice neuváženým krokem, který by do budoucna mohl mít nedozírné následky. Proto je v dnešní době velice důležité, abychom začali důsledně kontrolovat své státní hranice, jelikož jedině tak si můžeme zachovat svou kulturu, tradice a demokratické hodnoty, které nám předávali naši předkové.

Multikulturní sluníčkáři nás sice straší, že pokud se na hranicích obnoví kontroly, poznamená to naše hospodářství. Já ale tvrdím jedno – raději se trochu uskromním, když budu vědět, že bude naše země bezpečná a to hlavně pro naše děti, které jsou naší úspěšnou budoucností.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

6:23 Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

Jsme jedním z prvních politických subjektů, který začal hned od svého vzniku hájit ve velké míře opr…