Rozvoral (SPD): Hnutí SPD včera v Praze na Letné oficiálně zahájilo volební kampaň!

16.07.2021 16:05

Za účasti médií představilo hnutí SPD v čele se svým předsedou Tomiem Okamurou program a krajské lídry pro nadcházející říjnové volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Tato akce se konala včera na Letenské pláni v Praze.

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD včera v Praze na Letné oficiálně zahájilo volební kampaň!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD včerejším dnem zahájilo volební kampaň do dolní komory Parlamentu České republiky, která je vedena s cílem dosažení úspěchu.

Anketa

Souhlasíte, aby se pokuty za opakované přestupky odečítaly ze sociálních dávek?

97%
1%
hlasovalo: 18015 lidí

Určitě chceme dosáhnout ještě lepších výsledků než při volbách před čtyřmi lety, kdy jsme díky voličům získali celkem 22 poslaneckých křesel z celkových 200. To nás zavázalo k tvrdé práci ve Sněmovně, kde hájíme práva slušných a pracujících občanů, o čemž svědčí i to, že jsme v tomto volebním období navrhli již více než 100 zákonů a pozměňovacích návrhů. Přestože jsme opoziční stranou, tak bylo do dnešního dne přijato 6 našich zákonů a několik desítek pozměňovacích návrhů.

Své priority prosazujeme od svého vzniku před více než šesti lety a důsledně dbáme na plnění svého programu, čímž získáváme na svou stranu velké množství příznivců a podporovatelů. V současné Poslanecké sněmovně jsme jedinou parlamentní stranou, která prosazuje a hájí prvky přímé demokracie a má za cíl rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku. Bojujeme za zachování české koruny a požadujeme referendum o vystoupení z Evropské unie. Chceme Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států na bázi volného pohybu osob, zboží, služeb a peněz. Odmítáme nelegální imigranty a islámskou ideologii.

V rámci oficiálního zahájení kampaně byl představen volební program a lídři krajských kandidátek pro říjnové volby. Hnutí SPD jde do těchto velmi důležitých voleb jako samostatný subjekt, který prosazuje politiku pro slušné a pracující lidi. Máme jasně formulované okruhy v programu s názvem: „Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov“.

Hnutí SPD zde představilo i novou hymnu SPD, která, doufám, osloví všechny vlastence, kteří jsou hrdi na svou zemi, kde žijí, pracují a vychovávají děti. Součástí kampaně je například Český jarmark SPD 2021, který se bude průběžně konat ve všech krajských městech a jehož součástí bude prodej potravin za férové ceny od českých zemědělců. Další velkou akcí bude KAMION „SPĎÁK“, který projede napříč celou republikou a zastávky bude mít ve vybraných okresních městech. Zde budete mít možnost se seznámit s našimi kandidáty a volebním programem. Občerstvení je zajištěno a konkrétní termíny, kdy bude jarmark a kamion ve Vašem městě, bude upřesněno na našich webových stránkách. Více se o programu SPD a připravovaných akcích dozvíte na našich webových stránkách www.spd.cz.

Vážení občané, pokud Vás oslovil náš volební program, podpořte naše kandidáty v podzimních sněmovních volbách, které se uskuteční ve dnech 8. a 9. října 2021. Zachraňme suverénní Českou republiku pro naše děti.

Převzato z Profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…