Rozvoral (SPD): Hnutí SPD včera v Praze na Letné oficiálně zahájilo volební kampaň!

16.07.2021 16:05

Za účasti médií představilo hnutí SPD v čele se svým předsedou Tomiem Okamurou program a krajské lídry pro nadcházející říjnové volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Tato akce se konala včera na Letenské pláni v Praze.

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD včera v Praze na Letné oficiálně zahájilo volební kampaň!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD včerejším dnem zahájilo volební kampaň do dolní komory Parlamentu České republiky, která je vedena s cílem dosažení úspěchu.

Anketa

Souhlasíte, aby se pokuty za opakované přestupky odečítaly ze sociálních dávek?

97%
1%
hlasovalo: 18015 lidí

Určitě chceme dosáhnout ještě lepších výsledků než při volbách před čtyřmi lety, kdy jsme díky voličům získali celkem 22 poslaneckých křesel z celkových 200. To nás zavázalo k tvrdé práci ve Sněmovně, kde hájíme práva slušných a pracujících občanů, o čemž svědčí i to, že jsme v tomto volebním období navrhli již více než 100 zákonů a pozměňovacích návrhů. Přestože jsme opoziční stranou, tak bylo do dnešního dne přijato 6 našich zákonů a několik desítek pozměňovacích návrhů.

Své priority prosazujeme od svého vzniku před více než šesti lety a důsledně dbáme na plnění svého programu, čímž získáváme na svou stranu velké množství příznivců a podporovatelů. V současné Poslanecké sněmovně jsme jedinou parlamentní stranou, která prosazuje a hájí prvky přímé demokracie a má za cíl rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku. Bojujeme za zachování české koruny a požadujeme referendum o vystoupení z Evropské unie. Chceme Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států na bázi volného pohybu osob, zboží, služeb a peněz. Odmítáme nelegální imigranty a islámskou ideologii.

V rámci oficiálního zahájení kampaně byl představen volební program a lídři krajských kandidátek pro říjnové volby. Hnutí SPD jde do těchto velmi důležitých voleb jako samostatný subjekt, který prosazuje politiku pro slušné a pracující lidi. Máme jasně formulované okruhy v programu s názvem: „Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov“.

Hnutí SPD zde představilo i novou hymnu SPD, která, doufám, osloví všechny vlastence, kteří jsou hrdi na svou zemi, kde žijí, pracují a vychovávají děti. Součástí kampaně je například Český jarmark SPD 2021, který se bude průběžně konat ve všech krajských městech a jehož součástí bude prodej potravin za férové ceny od českých zemědělců. Další velkou akcí bude KAMION „SPĎÁK“, který projede napříč celou republikou a zastávky bude mít ve vybraných okresních městech. Zde budete mít možnost se seznámit s našimi kandidáty a volebním programem. Občerstvení je zajištěno a konkrétní termíny, kdy bude jarmark a kamion ve Vašem městě, bude upřesněno na našich webových stránkách. Více se o programu SPD a připravovaných akcích dozvíte na našich webových stránkách www.spd.cz.

Vážení občané, pokud Vás oslovil náš volební program, podpořte naše kandidáty v podzimních sněmovních volbách, které se uskuteční ve dnech 8. a 9. října 2021. Zachraňme suverénní Českou republiku pro naše děti.

Převzato z Profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …