Rozvoral (SPD): Jediné hnutí SPD se od svého počátku tvrdě vymezuje proti nelegálním imigrantům

20.05.2021 12:09

Hnutí SPD vede na té nejvyšší politické úrovni nekompromisní zápas za nezávislost a suverenitu České republiky a odmítá podřízenost Evropské unii.

Rozvoral (SPD): Jediné hnutí SPD se od svého počátku tvrdě vymezuje proti nelegálním imigrantům
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Z tohoto důvodu prosazujeme právo občanů rozhodnout v referendu o vystoupení z EU, neboť projekt stávající evropské integrace přímo ohrožuje svobodu a demokracii v Evropě řízenou islamizací Evropy. Probíhající nelegální imigrace je počáteční fází konfliktu, který v konečném důsledku ohrozí svobodu, demokracii i samotnou existenci České republiky a našeho národa. V našem politickém programu nehlásáme nenávist k žádnému národu, rase, kultuře nebo náboženství, ale důsledně ctíme naše národní tradice vycházející z kořenů židovské, antické a křesťanské kultury a civilizace. Tyto hodnoty budeme vždy chránit, protože jsou základem demokracie, svobody a lidských práv. Probíhající islamizace evropských zemí je s těmito hodnotami neslučitelná.

O tom, že stále rostou počty nelegálních imigrantů, kteří se snaží jakýmkoli způsobem dostat do Evropy, snad nikdo nepochybuje. Evropská unie tento problém ale dlouhodobě razantně neřeší. To už si uvědomují občané v jednotlivých členských zemích, například Francouzi, Dánové a Řekové a svou nespokojenost dávají svým vládám jasně najevo. Většina imigrantů pochází z afrických zemí a jsou vyznavači islámské ideologie, ze které se infiltrují stoupenci Islámského státu, mající na svědomí celou řadu teroristických útoků po celém světě, evropské země nevyjímaje. 

V současném Evropském parlamentu jsou naši dva poslanci ve vlastenecké frakci Identita a demokracie, jejímž členem je například italská protiimigrační Liga Mattea Salviniho nebo francouzská strana Národní sdružení Marine Le Penové. Tato frakce od listopadu loňského roku vyzývá občany k podpisu petice, která je vedena napříč Evropou a je zaměřena proti Migračnímu paktu Evropské unie. Tato petice „Řekněte NE migrační vlně!“ je dostupná k seznámení a k vyplnění na saveurope.cz. Evropskou unií navrhovaný „Evropský pakt o přistěhovalectví a azylu“ vytváří pod záminkou „zlepšení bezpečnosti imigrantů“ právní, logistické a politické podmínky umožňující masové přesídlování obyvatel, zejména z rozvojového světa, na evropský kontinent, což zásadně odmítáme.

Hnutí SPD apeluje na všechny občany České republiky, kteří nechtějí islámské imigranty v naší republice, aby připojili svůj podpis k petici proti Migračnímu paktu Evropské unie a hlavně podpořili kandidáty za hnutí SPD v nadcházejících říjnových parlamentních volbách. SPD své sliby plní – děkujeme.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…