Rozvoral (SPD): Jsme přesvědčeni, že voliči na podzim zbaví Sobotku vlády

22.02.2017 12:24

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete.

Rozvoral (SPD): Jsme přesvědčeni, že voliči na podzim zbaví Sobotku vlády
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje prohlášení premiéra Sobotky o možné spolupráci ČSSD a KSČM na vládní úrovni za důkaz snahy premiéra Sobotky vládnout za každou cenu. Premiér Sobotka se chce udržet u moci a je mu jedno, jestli bude vládnout s KSČM nebo Kalouskem. Předsednictvo hnutí SPD je přesvědčeno, že voliči na podzim definitivně zbaví pana Sobotku vlády.

2.) Česká televize utrácí miliony korun od daňových poplatníků na reklamní kampaň, která má řešit snižující se oblibu ČT. České televizi to nepomůže zastavit pokles její obliby. SPD bude požadovat, aby ČT přestala vytvářet politiku, objektivně informovala a umožnila důslednou kontrolu svého hospodaření. Budeme taky navrhovat přímou volbu ředitele České televize. Nepochybujeme o tom, že obliba ČT mezi lidmi půjde po těchto krocích strmě nahoru.

3.) SPD – Tomio Okamura bude hlasovat proti záměru vlády Bohuslava Sobotky a Andreje Babiše, která chce připravit české spotřebitele o slevy u mobilních operátorů. Návrh novely zákona o elektronických komunikacích má zakázat operátorům nabízet tarify za jiné než ceníkové ceny. Pokud to vládě projde, běžní zákazníci tak pořídí tarify jen za ceníkové ceny. Byl by to konec slev, které si dnes mohou lidé individuálně vyjednat u mobilních operátorů. Sobotkova vláda chce tento zákon schválit ve „zrychleném režimu“. Stanovisko SPD vůči tomuto návrhu je jasné: sleva na základě hrozby zákazníka, že přejde ke konkurenci, je podstatou svobodného trhu. Ministerstvo průmyslu a obchodu ovládané ČSSD zde nedělá nic jiného, než to, že chrání nadnárodní společnosti před českým zákazníkem. Poslanci hnutí SPD – Tomio Okamura budou hlasovat proti této novele zákona!

4.) Předsednictvo hnutí SPD upozorňuje na situaci zamlčovanou českými médii: na francouzských předměstích, kde žijí imigranti, narůstá násilí. Zcela evidentně jde o nátlak před francouzskými prezidentskými volbami. Sdílíme stanovisko předsedkyně naší vlastenecké evropské frakce ENF Marine Le Pen, která požaduje okamžitý zákaz těchto „demonstrací“, v rámci kterých jsou pálena auta a napadaní policisté. Stejně jako Marine Le Pen odsuzujeme násilnické sklony příznivců extrémní levice. SPD požaduje nulovou toleranci vůči nelegální imigraci.

5.) Hnutí SPD odmítá jakékoliv mediální spekulace o předem připravených a dohodnutých vládních koalicích a postech. Tyto spekulace jsou součástí antikampaně vedené proti SPD. Naše hnutí zná pouze jeden způsob jednání o možné vládě, a to jednání o maximálním prosazení našeho programu. Sílu v tomto vyjednávání nám svojí podporou musí dát naši voliči a takové jednání je tedy na místě až po volbách.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.