Rozvoral (SPD): Jsme rádi, že islámské jméno Mohamed u nás slyšíme jen zřídka

16.05.2019 17:22

Vyznavači nenávistné islámské ideologie si pomalu, ale jistě začínají upevňovat své komunity v řadě evropských měst, kam se dostali v rámci nelegální imigrace.

Rozvoral (SPD): Jsme rádi, že islámské jméno Mohamed u nás slyšíme jen zřídka
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Jedním ze signálů potvrzující tento trend lze odvodit ze statistik křestních jmen dětí, které se zde od počátku 21. století narodily.  

Hnutí SPD bojuje všemi dostupnými prostředky za to, aby se do České republiky nedostal žádný vyznavač nenávistné islámské ideologie. Ti k nám mohou přicházet hlavně nelegální imigrací, jako se dostali do řady jiných zemí v Evropě. To se nám zatím daří, ale v našem úsilí nesmíme polevit.

Když už se tito zastánci nenávistné islámské ideologie do některé země dostanou, aktivně zde zřizují své buňky (základny) a hledají různé cesty, jak do „nové země“ dostat další své příznivce. Tím, jak rostou početně, zakládají v těchto zemích imigrantská ghetta a začínají ovládat dané teritorium. Jako jediný příjem jim slouží štědré sociální dávky, které jim zabezpečují pohodlný život bez nutnosti se zajímat o práci. Jedná se hlavně o mladé muslimy, kteří si sebou přivezli i ženy, jež mají za hlavní povinnost rodit děti, což se jim evidentně daří.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Jako příklad tohoto jednání uvedu případ z Německa. Podle deníku BILD čtyřicetiletý syrský imigrant v rozhovoru uvádí, jak žije se svými třemi manželkami a 13 dětmi v malém městečku v Severním Porýní-Vestfálsku. Do žádné práce nechodí a po celou dobu, tedy přes tři roky, pobírá sociální dávky na svých 13 dětí (zanedlouho jedna z jeho manželek porodí další dítě). Německé úřady problémy spojené s nelegální imigrací neumějí vyřešit a přijatá opatření v této souvislosti nepřinášejí požadované výsledky. 

Tvrzení, že muslimské komunity se postupně zabydlují v zemích Evropy, lze odvodit i ze statistik matričních úřadů, které vedou evidence o narozených dětech, kde jsou uváděna jména narozených dětí. Rakouský deník Der Standard zveřejnil, že na přední příčky žebříčku oblíbenosti novorozeneckých jmen u rodičů se dostalo jméno Mohamed. Jedním z nejčastějších je například v Británii, mnohých městech ve Francii, v belgickém Bruselu, norském Oslu, švédském Malmö, nizozemském Amsterodamu či italském Milánu (server derstandard.at). Tento narůst jména Mohamed byl zaznamenán i v Německu, konkrétně v Brémách, Hamburku, Sársku, Hesensku a Severním Porýní-Vestfálsku. V roce 2018 dokonce jméno Mohamed v hlavním městě Německa Berlíně, obsadilo první místo u jmen chlapců zde narozených.  

Naše hnutí SPD stále vyvíjí úsilí, aby u nás k podobným scénářům nedošlo. Rodiče dětí narozených v naší republice mají na výběr z celé řady jmen a některá se v rámci rodinné tradice předávají dalším generacím – Jan, Josef, Anna, Jiřina a celá řada dalších jmen. Jsme rádi, že islámské jméno Mohamed u nás slyšíme jen velice zřídka. Pro nás je Česká republika na prvním místě a ctíme její kulturu a tradice.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…