Rozvoral (SPD): Maďaři drtivě odmítají multikulturní ideologii Evropské unie

09.08.2016 13:59

Aktuální výsledky průzkumu před říjnovým referendem o uprchlických kvótách v Maďarsku zcela určitě netěší všechny ty, kteří nejen Maďarům, ale i jiným evropským státům diktují, s kým že mají společně žít.

Rozvoral (SPD): Maďaři drtivě odmítají multikulturní ideologii Evropské unie
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Z průzkumu zatím vyplývá, že se hodlá referenda zúčastnit 54% voličů pěti hlavních stran v zemi a 33,6% z nich avizovalo, že se postaví proti uprchlickým kvótám. Úsměvné je, že se naopak pouze 4,8% občanů vyjádřilo pro to, že kvóty navrhované nikým nevolenou Evropskou komisí podpoří. Maďarští politologové dokonce věří,

že by kvóty nakonec mohlo odmítnout až 90% voličů.
Je vidět, že Maďaři velice dobře chápou, že je islámská ideologie neslučitelná s evropskými kulturními hodnotami a demokracií. Druhá otázka je o tom, zda jim to referendum bude něco platné, jelikož Lisabonská smlouva hovoří jasnou řečí diktátu EU, což je přehlasování většinou v Evropské radě, kdy toto je nadřazené národnímu právu.

Pokud se nechceme nechat stále dokola většími a silnějšími státy EU v jakýchkoli otázkách s podporou Lisabonské smlouvy přehlasovávat, nezbývá nám nic jiného, než ten spolek eurofederálního společenství na základě referenda co nejrychleji opustit a postupně nastolit spolupráci svobodných a suverénních národních států Evropy, které budou mít své hranice, měnu, rozpočet, zákony, politiku, ekonomiku, kulturu a tradice. 

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

12:17 Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice.