Rozvoral (SPD): Požadujeme zásadní změny ve fungování České televize

03.05.2017 11:12

1.) Hnutí SPD vyjadřuje plnou podporu paní Marine Le Pen v 2. kole prezidentské volby ve Francii. Její postup do 2. kola byl potvrzením sílící podpory vlasteneckých stran v evropských zemích. Paní Marine Le Pen je vedoucí představitelkou frakce Evropa národů a svobody (ENF), ve které je SPD jediným českým zástupcem.

Rozvoral (SPD): Požadujeme zásadní změny ve fungování České televize
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

2.) Předsednictvo hnutí SPD považuje výsledek volby generálního ředitele České televize za pokračování dosavadního kurzu České televize jako neobjektivní média, které se podílí na manipulaci českou veřejností v zájmu Evropské unie. Hnutí SPD programově požaduje zásadní změny ve fungování České televize a rozšíření pravomocí státu kontrolovat její hospodaření.

3.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje za nehorázný záměr státního podniku Lesy ČR investovat zisk na nákup lesů v Rumunsku. Podobné investice jsou zbytečné, neefektivní a neslouží zájmům občanů České republiky. Zisk dosažený Lesy ČR je nutné investovat v České republice.

4.) Předsednictvo hnutí SPD sleduje výsledky tak zvaných průzkumů veřejného mínění jednotlivých agentur. Rozdílnost jejich výsledků jednoznačně potvrzuje buď nízkou profesionalitu, nebo vytváření výsledků na základě objednávky. Práce těchto agentur je součástí volební kampaně a manipulace s voliči. Vyzýváme naše příznivce k aktivní práci na co nejlepším volebním výsledku a všechny občany vyzýváme k účasti ve volbách.

5.) Předsednictvo SPD upozorňuje občany České republiky na skutečnost, že Evropská unie připravuje harmonizaci sociálního zajištění pro imigranty na území Evropské unie. Toto opatření bude znamenat, že do České republiky by měli přicházet imigranti s nárokem na sociální zajištění ve výši 800 euro měsíčně (cca 21 000 Kč). Jde o bezpracně zajištěnou životní úroveň vysoce nad běžnou životní úrovní českých občanů. Hnutí SPD považuje tyto kroky za zločin proti zájmům českého státu a českého národa. Tato opatření jsou součásti připravované likvidace evropských národů a jejích cílem je zatraktivnit ČR pro imigranty, kteří se dosud zdržují v Německu a dalších zemích na západ od nás. Pokud bude toto opatření realizováno, SPD vyzve občany k projevu odporu v souladu s Ústavou České republiky a Listinou základních práv a svobod. Opětovně vyzýváme naše příznivce k aktivní práci na co nejlepším volebním výsledku a všechny občany vyzýváme k účasti ve volbách.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…