Rozvoral (SPD): Předseda Evropské rady Donald Tusk a jeho moudra

14.06.2016 9:28

Donald Tusk se svými velkohubými prohlášeními snaží ze všech sil vystrašit občany Velké Británie, kterým na dálku sděluje něco, čemu se drtivá většina musí jen pousmát.

Rozvoral (SPD): Předseda Evropské rady Donald Tusk a jeho moudra
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Při rozhovoru pro německý deník Bild přímo uvedl: „Jestliže se obyvatelé Velké Británie v červnovém referendu rozhodnou opustit Evropskou unii, mohlo by to znamenat začátek konce bloku osmadvaceti států a spolu s ním i celé západní politické civilizace.“

Neomalené vyhrožování pana Tuska není v žádném případě na místě a je to přesně naopak. Státy, které setrvají a budou i nadále součástí Evropské unie nebudou mít možnost se bránit vůči milionům imigrantům, kteří se na Evropu stále valí. Evropská unie je k imigrantům více a více benevolentní, což může mít pro Evropu nedozírné následky v podobě její budoucí islamizace.

Lidé jako pan Tusk a jemu podobní přivedli Evropskou unii tam, kde v současné době je, tedy k tomu, že již v několika státech EU občané tomuto levičácko-centralistickému spolku, který je založen na neskutečné byrokracii a přerozdělování finančních prostředků nevěří a chtějí jí co nejrychleji opustit.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Několik slohových cvičení od klávesnicových bojovníků. Pak přišlo slovo ale

10:14 Schillerová (ANO): Několik slohových cvičení od klávesnicových bojovníků. Pak přišlo slovo ale

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k atentátu na Roberta Fica a reakcích na to.