Rozvoral (SPD): Sněmovnu vzorně navštěvují poslanci z SPD a hlasují nejvíce jednotně!

09.12.2018 9:20

Téměř stoprocentní účast na hlasování Poslanecké sněmovny mají dva poslanci hnutí Svoboda a přímá demokracie Radek Rozvoral a Miloslav Rozner.

Rozvoral (SPD): Sněmovnu vzorně navštěvují poslanci z SPD a hlasují nejvíce jednotně!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Po roce od ustavující schůze Sněmovny MF DNES mapovala, jak v dolní komoře pracují poslanci (https://zpravy.idnes.cz/hlasovani-ucast-poslanecka-snemovna-dvo-/domaci.aspx?c=A181204_155519_domaci_kafi).

Když se mě na mou účast ve Sněmovně ptala autorka článku Eva Pospíšilová, zda mě těší, že jsem nejaktivnější v účasti na hlasování, tak jsem jí odpověděl následující: „Mě spíše těší to, že mohu poslanecký mandát vykonávat a je pro mě obrovská čest, že jsem byl voliči SPD do Sněmovny zvolen a mohu tak plnit náš vlastenecký program. Je to zaměstnání jako každé jiné, takže účast beru jako povinnost.“ Nevím proč, ale v článku se objevila pouze jen ta druhá věta a to zřejmě proto, že novinářům hlavního proudu „nejde moc pod nos“, že se hnutí SPD snaží o plnění vlasteneckého programu. My to ale tak chápeme a na prosazování našeho programu nám velice záleží, a proto naše poslanecké mandáty bereme velmi odpovědně po všech stránkách.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

S tím souvisí i další analýza, o které informovala Česká televize. Z ní je patrné, že poslanci poslaneckého klubu hnutí SPD hlasují ve Sněmovně nejvíce jednotně, čímž jsou naše hlasování velice soudržné a držíme tím velice při sobě (https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/218411000371206/video/661888).

Hnutí SPD bude i nadále pokračovat v poctivé práci při prosazování našeho vlasteneckého programu (přímá demokracie, referenda, práva českých občanů a možnost odvolání politiků občany, obrana národních zájmů, obhajoba tradičních hodnot a národní suverenity, podpora tradiční pracovité rodiny), který jsme slíbili před sněmovními volbami občanům České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…