Rozvoral (SPD): Turečtí a arabští studenti nenávidí Židy, Němce, homosexuály a Evropu jako celek

25.07.2017 9:39

Učitelé v Německu promluvili o muslimech a ve většině případů uvedli, že se při výuce osobně setkali s antisemitskými incidenty, jež jsou součástí islámské ideologie.

Rozvoral (SPD): Turečtí a arabští studenti nenávidí Židy, Němce, homosexuály a Evropu jako celek
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Organizace American Jewish Committe provedla podle rakouského deníku Kronen průzkum mezi učiteli z jednadvaceti škol, podle jehož výsledků se mezi tureckými a arabskými studenty imigrantského původu velice rozmáhá radikální antisemitismus a salafismus (nebezpečná ideologie vedoucí k potlačení práv a svobod nevěřících, jejíž cílem je nastolení teokratické diktatury). Průzkum také potvrdil, že antisemitismus je součástí islámské ideologie.

Velice alarmující je to, že někteří studenti měli pod vedením imámů (muslimští duchovní) vyvíjet tlak na spolužáky. „Vymývání mozků od imámů z mešit musí být skutečně přesvědčivé, když se tito studenti tak ostře a nekompromisně vymezují vůči Západu, Americe a projevují se tak antisemitsky. Proti tomu musíme bojovat se vší vervou,“ uvedl jeden z učitelů. Jeho kolegové si dále v rámci průzkumu stěžovali, že bouři nevole budí u tureckých a arabských studentů už jenom to, když začnou v hodinách vykládat o demokracii a právním státě.

Tyto a podobné průzkumy velice evidentně potvrzují, že již od mládí jsou všichni muslimové vedeni k tomu, aby nenáviděli a pohrdali nevěřícími, jinověrci a vším co je prozápadní, takže hlavně svobodou a demokracií, což jsou dva hlavní znaky a pilíře každé demokratické společnosti. Snaha bohatých arabských států o ovládnutí světa prostřednictvím prodeje ropy na základě šíření džihádu a práva šaría je čím dál tím evidentnější a z historie víme, že to není poprvé a zcela určitě ani naposledy.

Zastavme proto jakékoli pokusy o šíření netolerantní, nenávistné, velice násilné a ženami opovrhující islámské ideologie do České republiky prostřednictvím umisťování nelegálních arabských a afrických imigrantů. Jen tak zabráníme snahám zkorumpovaných politiků a úředníků Evropské unie o multikulturní evropský superstát, kde bude svobody a demokracie pouze poskrovnu. Nechme na lidech, ať se sami rozhodnou v jaké zemi chtějí i nadále žít, zda v suverénní nebo pod diktátem Bruselu a vyhlasme proto referendum o vstoupení České republiky z Evropské unie.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.