Rozvoral (SPD): Vlastenectví je čest, hrdost a odvaha

20.07.2020 13:05

Jako vlastenecké hnutí hájíme národní suverenitu a plně ctíme a respektujeme naši kulturu a tradice a jsme na to náležitě hrdí.

Rozvoral (SPD): Vlastenectví je čest, hrdost a odvaha
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) jako jediná ze současných politických stran zastoupených v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky prosazuje zavedení přímé demokracie spočívající v širokém zapojení občanů do řízení země.

Jsme vlastenecké a demokratické hnutí, které nepřestává bojovat za nezávislost a suverenitu českého státu. Nynější podoba evropské integrace je projektem vedeným s cílem vytvoření evropského superstátu pod názvem Evropská unie. Tento projekt, do kterého dne 1. května 2004 vstoupila i Česká republika, však našim občanům nepřinesl nic podstatného, co by jim zkvalitnilo jejich život, ba spíše naopak. Největší obavy mají naši občané z přílivu nelegálních imigrantů, kteří by s sebou přinesli a chtěli zde propagovat svoji kulturu, která je neslučitelná s tou naší. A že jsou jejich obavy oprávněné, můžeme sledovat v unijních státech, které se staví vstřícně k přijímání imigrantů, jenž probíhá formou řízené islamizace Evropy. Probíhající nelegální imigrace je počáteční fází konfliktu, který v konečném důsledku ohrozí svobodu, demokracii i samotnou existenci České republiky a našeho národa.

My nesdílíme nenávist k žádnému národu, rase, kultuře nebo náboženství, ale vždy budeme mít na paměti, že naše společnost má národní tradice vycházející z kořenů židovské, antické a křesťanské kultury a civilizace. Tyto hodnoty budeme chránit, neboť tak činili po celé generace naši předkové a mnozí z nich za jejich uchování položili i své životy. Tím nám předali svůj odkaz, abychom byli skutečnými pány ve své zemi a dobrými vlastenci. Tento odkaz my máme za povinnost předat našim dětem. Tak v hnutí SPD vnímáme vlastenectví, úctu k národu a jeho tradicím, kultuře a hodnotám. Probíhající islamizace evropských zemí je s těmito hodnotami neslučitelná. Vážíme si a respektujeme jiné národy, ale razantně vyžadujeme stejný respekt od nich.

Pro hnutí SPD je tradiční rodina tvořena mužem a ženou společně vychovávající děti a spokojený pracující občan, vždy na prvním místě. Vládě jsme předložili řadu legislativních návrhů zákonů a opatření, jak našim slušným a pracujícím občanům pomoci, zlepšit jim kvalitu života a vrátit jim důvěru v budoucnost našeho státu. Stát musí být garantem jejich bezpečí a strážcem práva a svobody. V žádném případě jsme nezapomněli na naše seniory, děti a invalidy, pro které máme připravené různé formy sociální solidarity společnosti. Abychom tyto body mohli prosazovat, musíme být vládní stranou, neboť současná vláda naše návrhy a doporučení, například jak ušetřit státní finance, neakceptuje.

Naši občané by měli mít právo rozhodnout v referendu o vystoupení z EU. Současná politika příkazně vedená ze strany mocných zemí EU (Německo a Francie) cílí k oslabení a likvidaci národních států a národů Evropy. Žádáme proto právo občanů rozhodnout v referendu o vystoupení ČR z EU.

Hnutí SPD má nové webové stránky: www.spd.cz

Převzato z Profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.