Rozvoral (SPD): Vypadá to na oranžový klientelismus a stranický byznys ČSSD

10.08.2017 11:41

Klientelismus jako neoficiální systém v politice založený na protekci a konexích zřejmě bují mezi členy ČSSD v Praze.

Rozvoral (SPD): Vypadá to na oranžový klientelismus a stranický byznys ČSSD
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Hospodářské noviny tvrdí, že někteří funkcionáři ČSSD vlastní firmy, které žijí ze zakázek pro město. Úklidové společnosti Premio Invest a Lasesmed prý nápadně často pracují pro ty pražské městské organizace, kde mají vliv sociálnědemokratičtí politici. Na veřejných zakázkách tyto dvě firmy, jejichž vlastníci jsou členy ČSSD v pražském Hloubětíně, již utržily zhruba 1,5 miliardy korun.

Tímto zjištěním vyplouvají opět na světlo světa další nekalé praktiky oranžové květiny a nám nezbývá nic jiného než na ně neustále upozorňovat, abychom mezi lidi dostali co nejvíce informací o tom, že jsou politici ČSSD stále stejní vyčůránkové a nemyslí na nic jiného, než na svůj osobní a také stranický profit.

Ti, kteří budou říkat, že se jedná o selhání jednotlivců, si sami do svých očí lžou, jelikož těch jednotlivců již byla taková řádka, ze které je patrná prohnilost celé partaje, jež pouze využívá svého politického postavení k neustálému prospěchu.

Tyto nekalé praktiky je potřeba vymýtit, aby všechny finance vybírané od občanů a firem ve formě daní a odvodů sloužily ku prospěchu všech poctivých lidí a neparazitovali na nich politici a jejich politické sekretariáty. Se všemi veřejnými financemi je proto třeba zacházet s péčí řádného hospodáře.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.