Rozvoral (SPD): Ženy si květiny, respekt, úctu a lásku zaslouží

09.03.2020 13:00

Popřáli jsme našim ženám k MDŽ a předáním květiny jsme jim vyjádřili naší úctu a lásku, kterou si zaslouží.

Rozvoral (SPD): Ženy si květiny, respekt, úctu a lásku zaslouží
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

V neděli 8. března jsme si spolu s našimi ženami připomněli jejich svátek. Kytičku nebo jinou formu poděkování si zaslouží všechny ženy. Naše hnutí podporuje klasickou rodinu, kde žena, matka či babička má nezastupitelné místo a proto uděláme vše, aby u nás ženy ve všech svých životních etapách prožívaly kvalitní život.

To, že si v našem hnutí SPD velmi vážíme našich žen, dokládají naše aktivity v podobě návrhů zákonů a projektů, které v souladu s naším programem prosazujeme. Ty jsou vedeny s cílem vytvářet v naší zemi takové prostředí, aby se zde všechny ženy cítily co nejlépe, bezpečně a s láskou vychovávaly svoje děti. Hnutí SPD vnímá rodinu za základ státu, kterou tvoří muž a žena, mající stejná práva a povinnosti. Dobře fungující rodina je tou nejdůležitější hodnotou pro náš stát. Ten by jim měl umožnit a zabezpečit takové podmínky, aby všichni členové rodiny prožívali plnohodnotný život v bezpečné zemi. Ženy mají v rámci rodin nejdůležitější a nejtěžší úkol, kterým je rození a výchova dětí, neboť to je základní předpoklad fungování našeho státu v budoucnu tak, aby se zde všichni cítili dobře a bylo i dostatek financí na důchody pro ty, kteří své už státu odvedli a recipročně očekávají, že se o ně stát postará. 

Mezinárodní den žen (MDŽ), tento mezinárodně uznávaný svátek, stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908, se u nás dlouhá léta oslavuje a od roku 2004 je v České republice významným dnem. V naší zemi si odedávna žen vážíme a chováme k nim respekt. Náš obdiv si zaslouží všechny ženy, ať vystupují jako maminky, manželky, tety, tchýně nebo babičky a prababičky. V profesním životě ženy zastávají role v souvislosti s výkonem zaměstnání jako ředitelky, účetní, prodavačky a dnes je zcela běžné, že zastávají i služební pozice v bezpečnostních sborech nebo v armádě.

V hnutí SPD nedopustíme žádnou diskriminaci žen, a to ve všech oblastech naší společnosti. Usilujeme o to, aby se k nám nedostali žádní imigranti, hlásící se k islámské ideologii, která ženám upírá základní lidská práva. To v naší republice zásadně odmítáme. Pro naše ženy budeme zabezpečovat takové podmínky a prostředí, aby v klidu a pohodě mohly ve svých rodinách společně s manžely vychovávat děti. S tím souvisí to, že budeme předkládat a podporovat zákony, které podporují rodiny s dětmi, jako např. manželské půjčky, zvýšení rodičovského příspěvku, různé formy odpočtu daní na děti, zohlednění výše důchodové dávky ženám s ohledem na počet vychovaných dětí, což jsme již představili v našem projektu: „Rodina na prvním místě“ (www.rodinanaprvnimmiste.cz).

Naše hnutí SPD v rámci celé republiky v neděli na různých místech prostřednictvím svých členů a příznivců předalo našim ženám květinu jako důkaz toho, že si jich vážíme a máme je rádi. Takže milé ženy ještě jednou, všechno nejlepší, pevné zdraví, hlavně hodně lásky, štěstí a životní pohody.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…