Rozvoral (Úsvit): Pro mě hrdost, že jsem Čechem, pro Pavla odměna za tvrdou práci

26.09.2014 10:01

Dnes jsem se po obědě dozvěděl pro mě neskutečnou zprávu, že se má stát Pavel Nedvěd prezidentem fotbalového klubu Juventus Turín.

Rozvoral (Úsvit): Pro mě hrdost, že jsem Čechem, pro Pavla odměna za tvrdou práci
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Hned co jsem tu zprávu z rádia uslyšel, poskočilo mi mé fotbalové srdéčko radostí a hrdostí a i když to potom Pavel označil za spekulace, už jenom úvaha o tom, že se o něm uvažuje jako o budoucím nejvyšším funkcionáři tak věhlasného klubu je pro něj odměna za jeho tvrdou práci a věrnost.

Tuto senzační zprávu sdělil médiím na Apeninském poloostrově někdejší dlouholetý první muž Staré dámy Luciano Moggi, s tím, že dosavadní šéf Agnelli údajně odchází řídit automobilku Ferrari. Moggi doslova prohlásil: „Ferrari bude dýchat čerstvý vzduch a Juventusu zůstane čisté srdce. Nedvěd měl vždycky velkou touhu po vítězství i schopnosti toho dosáhnout.“

O Pavlovi, který se stal v roce 2003 nejlepším fotbalistou Evropy, se ví, že nevynechal jediný trénink a již od útlého mládí si vždy ještě další tréninkové dávky sám přidával, jelikož věděl, že jedině tak může v budoucnu něčeho pořádného dosáhnout. Byl vítězným tipem a za jeho dob hrála naše fotbalová reprezentace, které kapitánoval nejlepší fotbal od rozdělení republiky.

Osobně jsem rád, že takovéto lidi naše republika produkuje a jsem hrdý na to, když se podobné informace, které dělají naší zemi ve světě obrovskou reklamu, dozvídám. Tak, jak jsem hrdý na Pavla, bych chtěl být jednou hrdý i na naše politické reprezentanty, ale copak mohu? Nemohu, pokaždé když vidím, jak se naši zákonodárci na půdě Poslanecké sněmovny dohadují o zbytečnostech a pouze politikaří, je mi z toho zle. Dnes se třeba sněmovna nedokázala dohodnout na tom, zda se má bývalý ministr financí omluvit bývalému členu Veřejné bezpečnosti za to, že ho nazval komunistickým fízlem. Dokonce se o tom hlasovalo, ale ke zdárnému konci to stejně nevedlo. Prostě kocourkov po česku. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Rozvoral - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…