Rýč (SPR-RSČ): Milovice díry nikdy více, nebo jen jednu velkou?

05.05.2017 12:10

Hlavně že bude bazén? Proč? Vždyť se občané Milovic na Nymbursku mohou koupat i v dírách na hlavním tahu města a to na ulici Armádní.

Rýč (SPR-RSČ): Milovice díry nikdy více, nebo jen jednu velkou?
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

 Jedná se sice o záležitost, která se netýká jen města Milovice v okrese Nymburk, ale i spousty dalších měst v naší zemi, jenže konkrétně v Milovicích mě přijde zvláštní, že místo toho aby zastupitelstvo využilo peníze na řádnou rekonstrukci silnice Armádní, která je hlavním tahem v celém městě a která je minimálně 4x do roka průběžně "opravována" tzv. zalepována, tak se bude raději stavět krytý bazén o který stejně dle veřejných diskuzí (jak na internetu, tak v restauracích) nikdo příliš nestojí.Ano to je přeci pochopitelné, protože každý člověk, který svým vozem musí každý den minimálně 2x absolvovat cestu po této ulici, tak spíše přemýšlí nad tím, za jaké peníze opraví podvozek svého vozu, nebo proraženou pneumatiku, než že by si raději koupil permanentku na plavání.

Ze strany zastupitelstva se sice hovoří o nutnosti vyčerpání fondů z EU na rozvoj města, ale rozvoj města je přeci zákonitě i oprava hlavních komunikací, které slouží k bezproblémovému pohybování se po městě.Takže bude senzační, že ve městě bude bazén (ke všemu na kraji města), ale dojet k němu bude adrenalinový zážitek. No možná je to záměr zastupitelstva, spojení dvou atrakcí do jedné, ale pojďme si říct na rovinu. Opravdu je tohle v pořádku? Má se upřednostňovat stavba bazénu, před (v očích občanů) důležitější generální opravou silnice v ulici Armádní?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vrecionová (ODS): Ať je agrobaron Jandejsek transparentní, nebo ať odstoupí z eurovoleb

12:17 Vrecionová (ODS): Ať je agrobaron Jandejsek transparentní, nebo ať odstoupí z eurovoleb

Europoslanci Veronika Vrecionová a Jiří Pospíšil reagují na informace o možném týrání zvířat ve spol…