SPD: Gratulujeme Viktoru Orbánovi k vítězství v parlamentních volbách

11.04.2018 9:10

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) k aktuální politické situaci.

SPD: Gratulujeme Viktoru Orbánovi k vítězství v parlamentních volbách
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

1. Hnutí SPD gratuluje straně FIDESZ a Viktoru Orbánovi k suverénnímu vítězství v parlamentních volbách v Maďarsku. Potvrdila se obrovská podpora jeho politiky obrany národních zájmů Maďarska. Politika Viktora Orbána je příkladem pro hnutí SPD. Maďarské volby jsou těžkou porážkou současné politiky EU, směřující k likvidaci suverenity národních států. Hnutí SPD bude prosazovat úzkou spolupráci s Maďarskem v rámci států V4.

2. V doplňovacích senátních volbách ve Zlínském kraji, které se konají po odstoupení senátora Ing. Čuby (senátor za Stranu Práv Občanů), podpoří hnutí SPD MUDr. Nečase - kandidáta Strany Práv Občanů - a nebude stavět vlastního kandidáta. Jde o doplňovací volby pouze na období 2018 - 2020 a chceme zvýšit šance na zvolení kandidáta našeho názorového proudu. Jde o vstřícný krok k SPO, jejímž čestným předsedou je prezident republiky.

3. Hnutí SPD se důrazně ohrazuje proti urážkám, které na adresu hnutí a jeho členů vyslovují někteří politici. Vrcholem jsou hrubé urážky exministryně Valachové. Paní exministryně Valachová je zcela bez politického studu. Jde o představitelku neomarxistických elitářů, prosazujících pozitivní diskriminaci, podporujících imigraci a vytváření globálního světového řádu. Její působení na ministerstvu je spojené s obrovským nárůstem vlivu neziskových organizací, které doslova „vymývají mozky“ českým dětem v zájmu multikulturalismu. Prosadila koncepci společného vzdělávání (inkluze), která zásadním způsobem poškozuje a poškodí úroveň českého školství. Exministryně Valachová je minimálně politicky odpovědná za rozdělení cca 500 milionů korun v rozporu s dotačními pravidly. Je odpovědná za rozvrat financování sportu. Paní exministryni lze jen sdělit, že pokud by měla špetku studu, tak odejde z politiky a mlčí.

4. Předsednictvo Hnutí SPD nepřekvapil krach jednání mezi ČSSD a ANO. ČSSD šlo pouze o místa ministrů a politickou moc, nikoliv o prosazování pozitivního programu pro občany. Hnutí SPD je připraveno, stejně jako v minulosti, jednat o možném vzniku a podpoře vlády s vítězem voleb s cílem prosadit co nejvíce programových bodů SPD. Jednáme  konstruktivně a jsme připraveni si vyslechnout i názory prezidenta republiky k dalšímu postupu.

5. Hnutí SPD bude programově prosazovat zavedení bezúročných a zvýhodněných novomanželských půjček pro mladé pracující rodiny s dětmi. Mladé lidi, kteří pracují a chtějí založit rodinu, je třeba systémové podpořit. Naše budoucnost musí být založena na českých pracujících rodinách a jejich dětech a ne na imigrační politice EU.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…