SPOLU: V dubnu spustíme kampaň „Dáme Česko dohromady“

02.04.2021 16:12

Koalice SPOLU startuje v dubnu kampaň „Dáme Česko dohromady“. 11. dubna předsedové ODS, KDU-ČSL a předsedkyně TOP 09 podepíší koaliční smlouvu. Na začátku jara pak koalice zveřejní svůj program a představí všechny kandidáty.

SPOLU: V dubnu spustíme kampaň „Dáme Česko dohromady“
Foto: Jdeme do toho spolu
Popisek: SPOLU - koalice ODS, KDU-ČSL, TOP 09

Kampaň „Dáme Česko dohromady” poukazuje na neutěšený stav země způsobený vládou Andreje Babiše a koronavirovou pandemií. ODS, KDU-ČSL a TOP 09 SPOLU v kampani poukazují na prokazatelnou kompetenci středopravicové koalice dát věci do pořádku. Kampaň se objeví na vizuálech na bigboardech i v online prostoru.

Dubnový začátek kampaně je předzvěstí dalších aktivit, které na jaře koalice SPOLU chystá. Už 11. dubna podepíší předsedové Petr Fiala, Marian Jurečka a předsedkyně Markéta Pekarová Adamová koaliční smlouvu. Ještě v průběhu jara pak koalice SPOLU zveřejní program, který dá Česko dohromady, a také všechny kandidáty.

„Koaliční smlouvu jsme chtěli podepsat už v březnu, s ohledem na pandemickou situaci jsme to odložili. Lepšící se situace nám už teď umožní smlouvu oficiálně podepsat. V dalších týdnech představíme program a také naše kandidáty,“ říká kandidát koalice SPOLU na premiéra Petr Fiala.

„Jsme v situaci, kdy potřebujeme jasný plán a srozumitelnou vizi do budoucna. Kam bude směřovat Česká republika a jak se nám všem bude dařit? Jednoznačně nechceme, aby se otáčela špatným směrem. Naším cílem je vybudovat sebevědomou zemi, která se umí postarat o své občany. K tomu potřebujeme schopné vedení, jasný cíl a smysluplný program, který vám už brzy rádi představíme. Krize ukázala, že náš národ si umí poradit, pojďme mu dát SPOLU ten správný směr,“ konstatuje předseda KDU-ČSL Marian Jurečka.

Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

  • KDU-ČSL
  • KDU-ČSL se pomalu seznamuje s internetovými Parlamentními listy.

„Kvalitní program ale k úspěchu nestačí. Je naprosto zásadní, aby ho reprezentovaly důvěryhodné osobnosti, zkušení politici, ale i zástupci mladé generace, kteří dodají jednotlivým kandidátkám potřebnou jiskru. Právě takové kandidáty veřejnosti do konce dubna představíme,“ uzavírá předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.