SPR-RSČ Miroslava Sládka: Zaručený recept na zkázu Evropy

06.06.2017 15:12

To se zde děje se již nedá nazývat teroristickými útoky, protože to jsou obyčejná jatka. Nemilosrdní řezníci přesvědčení o své nadřazenosti a jim v ústrety jdoucí naprosto nemyslící stádo slepě následující své bezohledné, zkorumpované vládce.

SPR-RSČ Miroslava Sládka: Zaručený recept na zkázu Evropy
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

A když už se zdá, že by se mohlo vystrašené stádo dát alespoň na útěk, přijdou vládci vždy s nějakým zaručeným receptem. Ještě nedávno to byla hesla typu, musíme být jednotní a nenechat se zastrašit. Přivandrovalce ale odmítat nesmíme, to by nebylo humánní. Ani jednou však nezaznělo, že tu smršť vraždění je možné zastavit pouze deportací všech současných přivandrovalců a zajištěním nepropustnosti hranic pro všechny další. Naprostým zákazem islámu apod. Když tyto fráze zanikly v záplavě dalšího vraždění, přicházejí nyní vládci a jejich mediální sluhové s novým, tentokrát jistě nejlepším receptem, na kterém se shodli v Bruselu a hned nám jej prezentovali prostřednictvím pohlavárů Evropské unie i těch z unie odcházejících. Prý se to nazývá „A dost“ a oslavována médii jej začala propagovat britská ministerská předsedkyně.

Zamyslete se nad smyslem hlavních zásad tohoto řešení a skutečnými úmysly jejich propagátorů na obou stranách kanálu:

1. Omezení práv a svobod občanů Evropské unie v zájmu zajištění jejich bezpečnosti. Tj. odzbrojení občanů, omezení shromažďování, omezení svobody slova.

2. Zvýšení pravomocí policie k provádění odposlechů, vniknutí do soukromých prostor a obydlí, zatýkání a zadržování bez soudu.

3. Cenzura všech projevů především na internetu, a to jak projevů proislámských a nabádajících k teroristickým útokům, tak projevů, které by islám kritizovaly.

4. Schválení všech požadavků muslimů, a to jak těch nově příchozích, tak pobývajících v Evropské unii legálně, tj. modlitebny, respektování muslimských svátků, povolení práva šaría včetně podřízeného postavení žen, odlišného způsobu oblékání především v zahalování tváře.

5. Radikální zvýšení finanční podpory pro muslimské země, a to i za cenu výrazného snížení životní úrovně obyvatel Evropské unie. Když bude unie odesílat dostatečně financí do takových zemí jako je Sýrie, Afghánistán, Pákistán, Irák, pomůže jim v boji s chudobou a sníží se tak hrozba terorismu.

Takto nastavený program je podle pohlavárů unie zárukou postupného odbourání hrozby terorismu. Když jim strhneme jejich masky, je to však plán, který povede k zániku Evropy, jak ji známe dnes.

Občané budou naprosto bezbranní (1), policie bude pronásledovat kritiky imigrační politiky unie a vlád raději než teroristy, protože to bude bezpečnější a pohodlnější(2), cenzura, zvláště internetu, znemožní jakoukoliv politickou činnost, která by nebyla v souladu s plány bruselské administrativy(3), muslimové budou mít zpočátku svoje vlastní pravidla, která násilím vnutí všem ostatním(4) a konečně zvýšení finanční pomoci muslimským zemím je rozhodně nevyvede z bídy (to dokáže jenom vzdělávání, pilná práce a skromnost, tedy pojmy přivandrovalcům naprosto neznámé), ale naopak povede k raketovému růstu populace, která se bude dále stěhovat do Evropy a vytlačovat její původní obyvatelstvo(5), vždyť jsme se na rozvojové země skládali celou druhou polovinu minulého století a výsledek sledujeme dnes a denně na záběrech krvavých jatek.

P. S. Jenom poznámka na okraj. Paradoxní situace nastala, když arabské země doporučily svým občanům, aby necestovali do Velké Británie z důvodu hrozby dalších teroristických útoků. Tak Arabové v Evropě rozpoutali peklo. Cílem jejich vraždění jsou samozřejmě Evropané. Načež arabské vlády varují svoje občany, Araby, před terorem v Evropě, který rozpoutali Arabi. Aby nás z marné snahy něco takového pochopit nezačala bolet hlava bylo by lepší si opatřit zbraň a zajít na střelnici trénovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice