Scheinherr (Praha sobě): Stavba Dvoreckého mostu má zelenou

06.05.2022 10:29 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke stavbě Dvoreckého mostu.

Scheinherr (Praha sobě): Stavba Dvoreckého mostu má zelenou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Adam Scheinherr

STAVBA DVORECKÉHO MOSTU MÁ ZELENOU

Dvorecký most má pravomocné stavební povolení. Tahle skvělá zpráva mi udělala v závěru týdne velkou radost. Je to totiž velký úspěch. Za tři a půl roku jsme získali s PRAHA SOBĚ už čtyři stavební povolení na mosty přes Vltavu – Trojská lávka, Štvanická lávka, rekonstrukce Barrandovského mostu a nyní na stavbu Dvoreckého mostu. V Praze už mosty nepadají. Staví se nové a opravují se ty už postavené.

Architektonickou soutěž dělali naši předchůdci a zbytek byl na nás. Zajistili jsme projektanta, geologický průzkum, začali soutěžit zhotovitele. Na české prostředí je to slušný výkon. Díky moc všem kolegům za spolupráci. Praha zažívá, co nezažila desítky let. Představte si to. Brzy budeme mít rozestavěné dva úplně nové mosty – Štvanickou lávku a Dvorecký most. Nestavíme „jen“ mosty. Budujeme metro D. Myslíme i na budoucnost na prověřujeme metro O.

Trať do Holyně je hotová a protáhneme ji až do Slivence. Ta z Modřan do Libuše je rozestavěná stejně jako smyčka a nový přestupní uzel u Depa Hostivař. Smyčka Zahradní město je hotová a mezi Pankrácem a Pražského povstání taky jezdí tramvaje. Nové tramvajové tratě stavíme a připravujeme na nejvyšší rychlostní stupeň. A Dvorecký most pro MHD, pěší a cyklisty má pravomocné stavební povolení. Do toho rekordní počet opravených silnic a tramvajových tratí.

Opozice může stokrát opakovat, že se v Praze nic neděje, ale stokrát opakovaná lež se pravdou nestane. Konkrétní výsledky nám nikdo neodpáře. Pokud souhlasíte, podpořte nás podpisem, ať v práci pro nejkrásnější město na světě můžeme pokračovat i v příštím volebním období. Bez vás to nepůjde.


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

6:23 Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

Jsme jedním z prvních politických subjektů, který začal hned od svého vzniku hájit ve velké míře opr…