Schwarzenberg: Naši sousedé zírají se soustrastí a zděšením, co se u nás děje

22.05.2017 17:05

Karel Schwarzenberg na Facebooku

Schwarzenberg: Naši sousedé zírají se soustrastí a zděšením, co se u nás děje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Po několikatýdenní politické krizi, během které vskutku pozoruhodně vystupoval i se svou hůlkou pan prezident, než nám odcestoval do Číny, prý včera navržením poslance Pilného na post ministra financí vládní krize skončila. Jak ale má tato vláda do voleb spolupracovat poté, co si její hlavní představitelé řekli všechno, čeho jsme se vlastně po celý čas obávali, a já jako důvěřivý člověk věřím každému slovu, co o sobě říkali, na to jsem opravdu zvědav.

Souhlas pana premiéra s tímto řešením mě poněkud překvapil a upřímně zděsil. Zdá se, že ani po třech a půl letech vládnutí s Andrejem Babišem nevypozoroval, že ANO je autoritářskou stranou jednoho muže a všichni se musí rozhodnutími majitele hnutí řídit.

Naši sousedé zírají se soustrastí a zděšením, co se u nás děje. Nabízí se otázka, jak nás bude ještě někdo moci v budoucnosti bráti vážně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině