Sdružení Mostečané Mostu: Dobře to synáček chce tatínkovi zařídit, že?

22.03.2017 18:01

Jediným hlasováním získá rodina primátora Paparegy přes 120 milionů korun!

Sdružení Mostečané Mostu: Dobře to synáček chce tatínkovi zařídit, že?
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Neexistuje důležitý bod jednání města, u kterého byste se nemuseli pozastavit nad tím, co z toho bude primátor Jan Paparega (nestr. za SčMo) a jeho nejbližší zase mít.

O zvýhodnění podnikatelů na úkor „obyčejných“ obyvatel města Mostu při snížení daně z nemovitosti, o prapodivné směně nevyužitelných pozemků za nejlukrativnější pozemek ve městě s podnikatelem Jiřím Zelenkou, o prapodivných zadáváních výběrových řízení na městě a v jeho dceřiných společnostech a zadávání zakázek „z ruky“, o rušení parkovacích míst a pronajímání novým kamarádům za pakatel, o podivných rozhodnutích kolem fotbalu atd. jsme hovořili již mnohokrát.

Poslední kousek pana primátora ale všechny tyto povedené „taškařice“ (které ovšem poškozují město a jeho obyvatele) předčí.

Pan primátor navrhuje v novém územním plánu statutárního města zrušit určení statisíců metrů čtverečních pozemků pro výstavbu rodinných domků – a to jak mnoha soukromým investorům, tak i na pozemcích města (jde o pozemky za bývalým Baumaxem, dále v Čepirozích, ve Vtelně, v Rudolicích a dalších částech města) a chce z nich udělat veřejnou zeleň. Obratem ale navrhuje schválení nových pozemků k výstavbě rodinných domků ve Vtelně o celkové výměře 91 179 m2. Vlastníkem těchto pozemků je firma Bestla, s. r. o., jejímž jediným majitelem je Ing. Ivan Paparega, otec primátora.

Jak počínání primátora Paparegy označit? No jednoduše! Jde o likvidaci konkurence a zločin na obyvatelích města Mostu protěžováním vlastní rodiny. Abyste, vážení občané, věděli, o čem se vlastně bavíme, tak pozemky koupil Paparega senior za cca 3 miliony, ale prodá je minimálně za 130 milionů korun! Dobře to synáček chce tatínkovi zařídit, že?

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu