Seďa (ČSSD): Nebyl to a není to záměr?

20.04.2022 10:21 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k povinnosti vlády zajistit dostatek energie

Seďa (ČSSD): Nebyl to a není to záměr?
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Nemohu souhlasit s tím, jak se straší široká veřejnost nedostatkem plynu či ropy. Odpovědností politiků je, aby dodávky tepla a strategických surovin zajistili. Pokud toho nejsou schopni, měli by odstoupit a odejít. Co pomůže apel na změnu vytápění, když si to drtivá většina občanů nemůže dovolit. A to nejen finančně, ale i technicky.

Pamatuji si, jak stát podpoorval čistou elektrickou energii, posléze soláry, a pak plynové kotle a kotlíkové dotace. Dnes hovoří o tepelných čerpadlech, ale ty budou pouze pro ty majetnější. Kolik to všechno stálo daňové poplatníky, kteří si na žádné dotační tituly ani nesáhli?

Politiku ode zdi ke zdi raději netřeba ani komentovat. Vždyť ceny energií stouply ještě dříve, než došlo k ruské agresi na Ukrajině. Ptám se, nebyl to a není to záměr?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.