Seďa (ČSSD): Nemám rád, když politici lžou

28.11.2020 10:54

Komentář na facebookovém profilu k metodám premiéra Babiše

Seďa (ČSSD): Nemám rád, když politici lžou
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

Prostě jsem byl tak vychován, že lhát se nemá. Chápu, že v KSČ a v STB se lhát muselo a že tyto organizace naučily mnohé současné politiky, jak ošálit veřejnost. Takže, v koaliční smlouvě je závazek vlády na zrušení superhrubé mzdy s daněmi 19 % a 23 %. Pan premiér v srpnu projednal s ČSSD svůj návrh na 15% a 23 %. Tehdy sociální demokracie souhlasila s podmínkou, že se na straně příjmů těch 90 miliard dorovná. Nejenže tohle pan premiér a ministryně financí nesplnili, ale v září přišla k tomu ješt druhá vlna Covid-19. O tom oba představitelé ANO 2011 taktně mlčí a mlží.

Podobné je to se slibem panu prezidentovi, že snížení daní bude pouze na dva roky. Ale v návrhu zákona tohle není a ANO 2011 odmítlo pozměňující návrh z pera ČSSD, který tento slib potvrzoval. Opravdu si ještě někdo myslí, že s lháři lze něco prosadit? Já si to rozhodně nemyslím, ale mám štěstí, že jsem AB prokoukl již v roce 2013. Takže jeho metody mě již nedokáží překvapit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.