Seďa (ČSSD): Útoky ze strany Valentových Parlamentních listů lze očekávat

07.10.2017 8:39

Je zajímavé, že velmi úspěšná akce leží ODS a Soukromníkům v žaludku. Ale to je úděl politika, aby se s tím popasoval. Pouze bych chtěl, aby PL byly opravdu objektivní. Což se ale očekávat opravdu nedá.

Seďa (ČSSD): Útoky ze strany Valentových Parlamentních listů lze očekávat
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

 Akce Dopoledne s Armádou ČR byla určena k propagaci české armády v rámci Dne české státnosti a oslav 760. výročí založení města. Připomínám, že to byl již čtvrtý ročník. Zároveň jsem uvedl, že úhrada akce jde na vrub předvolební kampaně ČSSD. Návštěvníci si mohli všimnout, že malý petiční stánek, u kterého se za podpis rozdávali mandarinky a kde se nafukovali balónky ČSSD, byl mimo oficiální akci. Takže opravdu nevím, proč se nad tím pohoršovat. Zakazovat dětem, aby si balónky brali i k vystavené technice by bylo ubohé. 

Pokud někdo hovoří o nevhodnosti akce, pak je třeba se ptát těch, kteří akci kritizují, proč na takovou oslavu musí ČSSD na rozdíl od pana starosty, platit zábor veřejného prostranství a zda jejich propagace u této akce jim nevadí. A pokud se někdo ptá na možné porušování zákona, což v našem případě rozhodně nebylo, pak se musí zeptat, zda rozhovor s kandidátkou v Senátorských listech je v pořádku. A těch dalších prohřešků je daleko více. Například, jak se bude hodnotit předvolební akce pana starosty, který je zároveň lídrem ODS.

U pana uvolněného radního F.Elfmarka bych se zeptal, když přeběhl z řad Zdravého Hradiště k radniční koalici a poté k Pirátům, zda mu není hanba. Ale zřejmě teplé místo na radnici je mu milejší, než nějaké ideály a politický program. Prostě jak se říká, zloděj křičí, chyťte zloděje. A ministerstvo obrany či generální štáb, který povolil akci, rozhodně neprotestuje, jak tvrdí redaktor PL. Naopak je rádo, že někdo za své peníze propaguje AČR a aktivní zálohy.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…