Seďa (ČSSD): Veřejnost by měla znát výdaje na komunální předvolební kampaň

06.10.2014 20:03

Politici stále hovoří o nutnosti nastavit transparentní financování předvolebních kampaní. Je to odraz tlaku široké veřejnosti a nezávislých iniciativ. Prozatím nedošlo k takové legislativní úpravě, která by zprůhlednila financování předvolebních kampaní.

Seďa (ČSSD): Veřejnost by měla znát výdaje na komunální předvolební kampaň
Foto: Daniela Černá
Popisek: Antonín Seďa, poslanec ČSSD

Veřejná výzva kandidujícím politickým stranám a hnutím do komunálních voleb v Uherském Hradišti: Zveřejněte své výdaje na komunální předvolební kampaň
Na základě požadavku široké veřejnosti a z důvodu transparentnosti všech výdajů na komunální předvolební kampaň vyzýváme všechny kandidující politické strany a hnutí ke zveřejnění celkových výdajů na komunální předvolební kampaň do zastupitelstva města Uherské Hradiště.

Česká strana sociálně demokratická deklaruje, že její výdaje na komunální předvolební kampaň do zastupitelstva města Uherské Hradiště jsou transparentní a fakturovány na OVV ČSSD. Celkové výdaje na kampaň jsou rozpočtovány v maximální výši 82 000 Kč. Tato částka se skládá z příspěvku na komunální volby ve výši 75 000 Kč v rámci volebního rozpočtu OVV ČSSD a mimořádného příspěvku ve výši 7 000 Kč z rozpočtu KVV ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Antonín Seďa - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…