Seďa (ČSSD): Zahájení předvolební kampaně ve Zlínském kraji

28.08.2017 16:50

Předvolební kampaň ČSSD se opírá o základní priority volebního programu sociální demokracie. Tou je zvýšení mezd, zachování bezplatné zdravotní péče, dostupné bydlení, důstojné stáří a podpora mladých rodin s dětmi.

Seďa (ČSSD): Zahájení předvolební kampaně ve Zlínském kraji
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

ČSSD dne 29.8.2017 oficiálně zahajuje předvolební kampaň pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Vlastní zahájení předvolební kampaně ve Zlínském kraji je rozděleno na tři části. V první části navštíví lídr kandidátní listiny ing. Antonín Seďa chráněné dílny ERGO a LIDUMILA v Uherském Hradišti a firmu Česká zbrojovka, a.s. v Uherském Brodě.

Druhá část obsahuje tiskovou konferenci, která se uskuteční v zahradě IZAP Slunečnice ve Zlíně. Na konferenci budou představeni kandidáti a hlavní programové body volebního programu ČSSD i volebních priorit pro Zlínský kraj.  Mezi základní priority patří zdravotnictví pro všechny a bez poplatků, důstojný život seniorů, dostupné bydlení, dopravní obslužnost a zvýšení mezd. Zároveň bude představena petiční akce Konec levné práce v kraji, jejíž důvody objasní lídr kandidátní listiny ČSSD.

Třetí část bude zahájení petiční akce Konec levné práce v kraji. Petiční stánky budou umístěny na náměstí Míru a u budovy 21 v bývalém areálu Svitu.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).