Sehnalová (ČSSD): Objev roku? Zaměstnanci

07.12.2016 16:27

Trochu zlomyslně by se mohlo říci, že zaměstnanci, jejich pracovní podmínky a mzdy či platy jsou hitem letošní a pravděpodobně i příští politické sezóny.

Sehnalová (ČSSD): Objev roku? Zaměstnanci
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

Souhra sociálně citlivé vlády a velmi neodbytné (rozuměj úspěšné) kampaně ČMKOS „Konec levné práce“ provázené personálními problémy ve zdravotnictví, školství, u řidičů autobusů, horníků, prodavaček v supermarketech, čišníků a servírek a mnohých dalších profesích, přivedla dlouho doutnající téma konečně z hospod i do studia k nedělnímu obědu s Václavem Moravcem.

Škoda, že si jej sám nevyhlédl od doby, kdy nastoluje témata, o kterých se bude po jeho pořadu mluvit, o několik let dříve.

K prozření médií přispěl pravděpodobně i výsledek referenda o vystoupení Velké Británie z EU, výsledky voleb v USA a zjištění, že jsou lidé naštvaní a volí tak nějak jinak, než bychom si přáli. Jakoby se chtělo zatáhnout za záchrannou brzdu. Nejen u nás, ale v celé Evropě i daleko za jejími hranicemi. Nikdy není pozdě. Je dobře, že se tématu ujímá sociální demokracie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mádlová (ANO): Krytí pro ty jejich asociální škrty

12:05 Mádlová (ANO): Krytí pro ty jejich asociální škrty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.