Senátor Goláň: Daruj hračku

25.12.2021 21:24 | Ze sítí

Informace na facebookovém profilu o projektu manažerů na invalidních vozících

Senátor Goláň: Daruj hračku
Foto: golan.cz
Popisek: Tomáš Goláň

Před pár dny jsem sdílel projekt Daruj hračku. Je to projekt a zároveň srdeční záležitost manažerů na invalidních vozících. Navzdory svým závažným handicapům a všem komplikacím se nikdy nevzdali a již 25 let přináší radost a plní vánoční sny těm, kteří by jinak zůstali bez svých vysněných dárků. Díky nim každý rok zamíří do dětských domovů a různých zařízení pro handicapované klienty dárky v hodnotě několika milionů.

Na poslední chvíli ovšem přidali do databáze i svá vánoční přání. A zároveň se za to omluvili. Pro ně to však nejsou jen přání, ale také důležitá součást vybavení pro pokračování v jejich práci.

Myslím si, že když člověk dělá dobré skutky, že se mu to v dobrém vrátí. Já jim jdu přispět, ať můžou v této skvělé práci i nadále pokračovat. Kdo se přidá?

ZDE přikládám odkaz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

17:17 Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

Sociální role a odpovědnost firem jsou témata, která se dnes hodně řeší. Nejde ale o nic nového. Již…