Senátor Kubera: Debaty s občany mám moc rád

30.08.2019 16:47

V sobotu 7. září se ve Valdštejnské zahradě koná tradiční setkání senátorek a senátorů s občany.

Senátor Kubera: Debaty s občany mám moc rád
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

Od 14 hodin se představí Rozhlasový Big Band Gustava Broma, od 15:30 Václav Neckář & Bacily a od 16:45 HarmCore Jazz Band. Setkání je každoroční příležitostí pro občany hovořit s přítomnými senátorkami a senátory a prohlédnout si prostory Valdštejnské zahrady a přilehlého paláce, který je sídlem horní komory Parlamentu ČR.

Letošní setkání pořádá poprvé Jaroslav Kubera, který je od listopadu předsedou Senátu. „Velmi rád jsem navázal na tradici, kterou zavedli mí předchůdci, a i letos zvu veřejnost do senátních zahrad na kulturní program a také rozhovory s námi. Já mám totiž debaty s občany moc rád a navíc si myslím, že každý by měl jednou za rok vyrazit do Prahy a navštívit centrum naší krásné metropole. Sobotní setkání v Senátu je právě pro takovou návštěvu skvělou příležitostí,“ uvádí předseda Senátu Jaroslav Kubera.

Návštěvníci budou mít příležitost kromě poslechu hudby také prohlédnout si Valdštejnský palác, kde probíhají jednání senátorů, zavítat do Výstavní síně na aktuální výstavu Příběh klobouku anebo obdivovat faunu a floru Valdštejnské zahrady – letos čerstvě obohacenou o pár pavích mláďat. Zahrada i prostory paláce budou otevřeny od 13:15 do 18 hodin. Program setkání je na webu Senátu. Vstup je zdarma, akce se koná za každého počasí. Změny programu jsou vyhrazeny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…