Senátor Valenta: Evropa si musí vybrat

12.03.2019 11:38

Komentář na facebookovém profilu k budoucnosti evropského kontinentu a volbám do EP

Senátor Valenta: Evropa si musí vybrat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Tak jsem spočítal, že za poslední rok jsem publikoval minimálně 60 komentářů na sociálních sítích, kterými se snažím upozornit na neuvěřitelný rozmach multikulturalismu a přehlížení nebezpečí nejen nelegální migrace, ale především novodobé okupace starého kontinentu. Je pro mne velkým zklamáním, jak současné garnitury evropských politiků nedokáží této hrozbě čelit, jak strkají hlavu do písku a jak se ve zaslepenosti sami sebou nechávají zatlačit do kouta a ještě ustupují tlaku těch, kteří nás chtějí připravit o základní kulturní kořeny a morální hodnoty.

Možná tím někoho už otravuji, ale chci vás ubezpečit, že s tím nepřestanu, protože se nesmíme nechat umlčet a odradit v hájení toho, za co skutečně bojovaly generace našich otců a dědů. Nemůžeme to udělat minimálně pro naše děti, pro které máme povinnost zachovat naši zemi a naši Evropu takovou, jakou jsme ji zdědili my, nikoliv zahalenu do burky.

A myslím si, že bychom si to měli uvědomovat především teď, když se blíží další volby do Evropského parlamentu. Byť je celý bruselský systém velmi zkostnatělý, tak nikomu z nás nepomůže, když v europarlamentu usednou jen další šedé myši, které nebudou mít sílu vzdorovat sprintu směrem k této nebezpečné propasti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…