Senátor Valenta: Hrátky s ohněm

07.07.2018 9:37

Slovácký senátor upozorňuje na facebookovém profilu na komentář k německému komplexu a multikulturalismu

Senátor Valenta: Hrátky s ohněm
Foto: Daniela Černá
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Máte chvilku? Tak si přečtěte tento zajímavý komentář (ZDE). Podle mého soudu přesně popisuje to, jak si nejen Německo zahrávalo s ohněm a jak díky svému historickému komplexu z hitlerismu prosazovalo falešnou ideologii o multikulturalismu a otevřených hranicích.

Jak tomu všemu nahrávala německá média, která z nepochopitelných důvodů přehlížela třeba to, že z dvou milionů přijatých běženců by bylo nutné vyhostit nejméně polovinu.

A za tu nejhorší třešničku na dortu pak považuji to, že na celé uprchlické krize pak parazitují některé neziskové organizace, které jsou placeny z národních, ale především bruselských dotací a které šíří multikulturální myšlenky a mediálně torpédují všechny, kteří se postaví na stranu zdravého selského rozumu a volají po ochraně kulturní a hodnotové integrity starého kontinentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

15:41 Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

Od časů B. Sobotky, jehož je Šmarda věrným přítelem a učedníkem, strana Lidového domu nastoupila pod…