Senátor Valenta: Místo do hospody do klubu

04.03.2017 20:30

Říkám to od začátku. Zákaz kouření, EET, ustavičné otravování všemožnými kontrolory a hrozba likvidačních pokut povede k jedinému. Hospody se změní na soukromé kluby a jako spolek budou fungovat dál.

Senátor Valenta: Místo do hospody do klubu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Členové spolku si pak určí svá vlastní pravidla. Jestli se bude nebo nebude kouřit, do kdy bude otevírací doba anebo jaká výše „členského příspěvku“ se bude vybírat. Nedávno jsem v našem kraji byl na pivo v jednom takovém klubu a musel jsem tamnímu provozovateli pogratulovat. Všechny novodobé vládní restrikce by totiž znamenaly jasný zánik tohoto hudebního klubu. Lidé, kteří jsou zde dlouhé roky zvyklí chodit, by totiž chodit přestali. Třeba jen proto, že by si u piva a dobré hudby nemohli dát svůj oblíbený doutník. Je jen škoda, že vládní politici neslyšeli tyto připomínky ve chvíli, kdy slepě protlačovali nesmyslné zákony, namířené proti především venkovským hospodám. Teď se na našem venkově rozvine kultura kluboven a labužnických spolků a ještě se vyhrotí atmosféra udávání a státního šikanování. Proto budu rád pomáhat k tomu, aby po podzimních parlamentních volbách přišla nová vláda, která prosadí zrušení těchto zákonů a navrátí živnostenskému podnikání opět normální pravidla, která umožní lidem podnikat, nabízet lidem služby, zaměstnávat lidi a v konečném důsledku také platit daně. To je jeden z hlavních bodů programu Strany soukromníků České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…