Senátor Valenta: Premiér si protiřečí

20.07.2018 13:52

Říká se, že papír snese všechno. Přesně to, jak je zřejmé z této zpávy, platí i o programovém prohlášení nově vzniklé vlády.

Senátor Valenta: Premiér si protiřečí
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Považuji za nehoráznou drzost, aby se někdo, kdo v uplynulých letech navyšoval aparát ministerstev po stovkách úředníků za účelem realizace nesmyslností, jakou je třeba EET, vydával za toho, kdo přichází zeštíhlit státní správu. Sliby premiéra Babiše jsou nejen podle tohoto příkladu jen planým blábolením, které se dobře poslouchá, ale oprávněně lze pochybovat o vážně míněném záměru jeho realizace.

Po zkušenosti s působením hnutí ANO v minulé vládě, po opakovaných změnách jeho programových priorit a cílů, po spanilých jízdách ministrů do krajů a rétorickém rozhazování miliard, které nemají, těmto slibům opravdu nevěřím. Kdyby to Andrej Babiš se snížením počtu úředníků myslel vážně, již by v této věci dávno v době svého působení na ministerstvu financí učinil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…