Senátor Valenta: Tajný agent z Kremlu?

03.04.2017 9:40

Reakce senátora Ivo Valenty na "zaručené zprávy":

Senátor Valenta: Tajný agent z Kremlu?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Tak už je to tu zase. Jak se zdá, tak opět někomu ležím natolik v žaludku, že si usmyslel, že proti mně rozpoutá poměrně bizarní kampaň.

Podle jejich tvůrců mám být prokremelským agentem, který má v České republice umetat chodníček politickým zájmům Ruska. Prý „jasným“ důkazem je mé volání po reformě EU, pochvaly adresované Donaldu Trumpovi, kritika protiruských sankcí, které ohrožují stovky pracovních míst nejen na Slovácku, investice do médií, kterým se ti stejní lidé snaží dát nálepku stejné Putinovské propagandy.

Prostě jedna senzace vedle druhé. Hlavně, že to dobře zní a že to někomu může posloužit v přihlouplých konspiračních teoriích. Snaha těchto „virtuálních mágů“ je však i v tomto případě zcela zbytečná a jejich fabulování bude jen marnou snahou, jak na mne nakydat další vlečku hnoje.

Moje názory totiž nijak nesouvisí s „vlivem Ruska“. Prezident Putin je mi ukradený a nechci, aby se on, anebo jakýkoliv jiný mudrlant ze zahraničí vměšoval do dění v naší zemi. Nechci diktátora z Moskvy, nechci diktátora z Bruselu, nechci, aby diktátoři vyrůstali v českém parlamentu. Chci, abychom byli demokratickou zemi, která ctí svobodu a soukromí, která si hrdě hájí své národní zájmy a je pro ni prioritní bezpečnost a prosperita občanů.

A je nasnadě, že právě tím tolik vadím těmto pohádkářům, kteří tak nadšeně makají, aby veškeré takové úsilí již v zárodku zašlapali do země. Ale to se jim, alespoň v mém případě, nemá jak podařit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…