Senátor Valenta: Zastavíme Sorose také v ČR?

27.02.2018 9:14

Komentář na facebookovém profilu k postupu Maďarska proti migraci a kvótám EU

Senátor Valenta: Zastavíme Sorose také v ČR?
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Maďarsko se nebojí pojmenovat věci pravými jmény. Na migrační krizi, která ohrožuje kulturní a společenské základy celé Evropy i bezpečnost jejich obyvatel, totiž parazitují stovky rádoby neziskových organizací. Ty na jedné straně prosazují falešnou myšlenku multikulturalismu, aby tak pouze otevřely brány hordám nájezdníky, kteří přichází proto, aby starý kontinent ovládli a přečíslili dosavadní většinovou společnost. No a na druhé straně tyto nevládní organizace vysávají veřejné rozpočty na dotacích, které přeci potřebují proto, aby pomohly těmto nelegálním migrantům v jejich předstírané integraci do společnosti, aby pro ně zajistily bydlení, obživu, sociální dávky, apod.

Je proto nezbytné, aby členské státy EU udělaly přítrž této unijní chiméře. Stop Sorosovi bychom proto měli po maďarském vzoru zavést také u nás. A to i přesto, že zajisté povstanou dobře známé nátlakové neziskové organizace a rozpoutají doslova válku proti těm, kdo by něco podobného navrhli. Já se jejich vydrání však nebojím.

Velmi rád se detailně seznámím s právní konstrukcí maďarských zákonů a třeba se nám i podaří najít způsob, jak pro ně najít obdobu v české legislativně. A bylo by dobré si posvítit také na globální skupinu Transparency International, která v poslední výroční zprávě tvrdí, jak jsou u nás potlačováni Romové a jak špatně se stavíme k migrantům. Striktně odmítám takové tlachání neumětelů podporovaných ze zahraničních „žoldů“.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.