Senátor Valenta: „Zemědělská továrna“ v Holešově dostala zelenou

02.02.2018 13:49

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu vydání povolení MPO pro průmyslovou zónu v Holešově

Senátor Valenta: „Zemědělská továrna“ v Holešově dostala zelenou
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Dobrá zpráva pro strategickou průmyslovou zónu v Holešově. Ministerstvo obchodu a spravedlnosti zde povolilo pěstování zeleniny a chov ryb. Investorovi by tak již nemělo stát nic v cestě k tomu, aby část průmyslové zóny využil pro tento typ „zemědělské továrny“.

Tato skutečnost jen dokazuje, že investoři mají o průmyslovou zónu v Holešově opakovaný zájem, a proto jim potřebujeme investování v našem kraji usnadnit.

Už bylo dost nekonečného handrkování s ekology. Už bylo dost situací, kdy skupinka jednotlivců, která často používá uměle vykonstruované argumenty a zneužívá současnou příliš „zelenou“ legislativu, blokuje strategické investice, které mají lidem zlepšit život, zvýšit bezpečnost nebo přinést nové pracovní příležitosti.

V této záležitosti musíme všichni táhnout za jeden provaz. Planými řečmi jsme už v minulosti promarnili zbytečně moc času.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

20:07 Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

Nevídaný skandál ve věci návrhu novely Občanského zákoníku (známé pod názvem „Manželství pro všechny…