Skopeček (ODS): Hnutí ANO posíláme do zasloužené opozice

04.10.2020 22:21

Komentář na facebookovém profilu k nové krajské koalici ve Středočeském kraji

Skopeček (ODS): Hnutí ANO posíláme do zasloužené opozice
Foto: Archiv Jana Skopečka
Popisek: Poslanec Jan Skopeček

Ve Středočeském kraji je po dnešku jasné, že vznikne krajská koalice, ve které vedle ODS zasednou STAN, Spojenci a Piráti. Na dnešním jednání jsme s politickými partnery nalezli shodu na rozdělení rolí a poměrů v nové koalici. Hnutí ANO tak posíláme do zasloužené opozice. A já tak po rušném politickém víkendu mohu konečně vyrazit vyzvednout rodinu na severní Moravu, kde trávila posledních pár dnů. Protože tam jedu vlakem, mohu nové koalici a svým kolegům, kteří zasednou v radě kraje, připít na úspěch při dalším rozvoji Středočeského kraje.

Musím ještě dodat, že ČSSD a KSČM v našem kraji nepřekonaly ani 5% hranici pro vstup do zastupitelstva. To je pro mě velká motivace do sněmovních voleb, které budou přesně za rok a kterých se s plným nasazením hodlám zúčastnit!

Závěrem samozřejmě velký dík @smartinemprokraj za skvěle zvládnutou a odpracovanou kampaň a především voličům ODS. Děkujeme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!